Η Ίντερ έφτασε στην κατάκτηση του Supercoppa Italiana με το 1-0 επί της Νάπολι στη Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας το βράδυ της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου. Οι "νερατζούρι" επεβίωσαν στο δράμα της Ασίας και νίκησαν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Λαουτάρο Μαρτίνες, ο οποίος έφτασε τα 21 γκολ σε 27 συμμετοχές τη φετινή περίοδο. 

Η Νάπολι έκανε υπερπροσπάθεια και έμεινε με 10 παίκτες στο 60', ύστερα από την αποβολή του Τζιοβάνι Σιμεόνε. Ωστόσο, ο ρόλος της ήταν εξαιρετικά παθητικός και αφού δεν έπαιζε ο Όσιμεν, ο Κβαρατσκέλια δεν πήρε μπάλες και έτσι ο Ζόμερ, τερματοφύλακας της Ίντερ, δεν απειλήθηκε. Η Ίντερ πίεσε και μπόρεσε να φτάσει στο γκολ της νίκης σε σημείο που η Νάπολι δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ειδικά μετά την αποβολή του Σιμεόνε με δεύτερη κίτρινη, η περυσινή φιναλίστ στο Champions League πίεσε με μανία, ο Σιμόνε Ιντσάγκι πέρασε ό,τι διέθετε στο οπλοστάσιό του -από Φρατέζι μέχρι Αλέξις Σάντσες και από Αουγκούστο μέχρι Αρναούτοβιτς- και τελικά βρήκε το γκολ με τον Λαουτάρο. 

Η Ίντερ έφτασε στην κατάκτηση του όγδοου Supercoppa (θεσμού που στην Ιταλία άρχισε το 1988) στην Ιστορία της και έχει ένα λιγότερο από τη Γιουβέντους. Η Μίλαν έχει επτά, η Λάτσιο πέντε, οι Ρόμα και Νάπολι από δύο, η Σαμπντόρια, η Φιορεντίνα και η Πάρμα από ένα. 

Νάπολι (Β. Ματσάρι): Γκολίνι, Ντι Λορέντζο, Ραχμάνι, Ζεζούς, Τζερμπίν (58' Έστιγκαρντ), Λόμποτκα, Καζίστ (74' Ρουί), Ματσόκι (74' Ρασπαντόρι), Πολιτάνο (70' Λίντστρεμ), Σιμεόνε, Κβαρατσκέλια (70' Γκαετάνο). 
Ίντερ (Σ. Ιντσάγκι): Ζόμερ, Παβάρ, Ντε Φράι (63' Αουγκούστο), Ατσέρμπι, Νταρμιάν, Μπαρέλα (62' Φρατέζι), Τσαλχάνογλου, Μικίταριαν, Ντιμάρκο (81' Αρναούτοβιτς), Τουράμ (81' Σάντσες), Μαρτίνες (90+3' Μπίσεκ).