Η Ρεάλ Μαδρίτης αν και βρέθηκε να χάνει με 0-2 από την Αλμερία στο πρώτο ημίχρονο μετά από γκολ των Ραμαζάνι και Έντγκαρ Γκονζάλεζ, βρήκε την απόλυτη ανατροπή ισοφαρίζοντας αρχικά με γκολ των Μπέλιγχαμ και Βινίσιους με τον VAR να έχει την... τιμητική του με τρεις διαδοχικές αποφάσεις υπέρ της "Βασίλισσας".

Το καθοριστικό γκολ πέτυχε ο αρχηγός της Ρεάλ, Ντάνι Καρβαχάλ, με κοντινή προβολή έπειτα από κεφαλιά πάσα του κορυφαίου της αναμέτρησης, Τζουντ Μπέλιγχαμ!

Η Αλμερία προηγήθηκε με το γρηγορότερο γκολ που δέχθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης από το... 2015!

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει το παιχνίδι και οι φιλοξενούμενοι βρήκαν γκολ. Στο 38ο δευτερόλεπτο οι παίκτες της Αλμερία εκμεταλλεύτηκαν λάθος του Νάτσο και εκδήλωσαν μια εξαιρετική και ταχύτατη αντεπίθεση με τον Ραμαζάνι να εκτελεί τον Κέπα εκμεταλλευόμενος μαγική κάθετη του Ρομπερτόνε.

Αυτό ήταν το πιο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η Ρεάλ στη La Liga μετά το 2015 και ένα ματς κόντρα στη Ρεάλ Σοσιεδάδ όπου οι «Μερένχες» είχαν δεχθεί ξανά γκολ στο 38ο δευτερόλεπτο!

Η ομάδα του Αντσελότι ήταν... σκιά του εαυτού της στο πρώτο ημίχρονο και σε μια ακόμη αντεπίθεση στο 43' δέχθηκε και δεύτερο γκολ από κεραυνό του Έντγκαρ Γκονζάλεζ.

Μπέλιγχαμ και... VAR οδήγησαν τη Ρεάλ Μαδρίτης στην ανατροπή

Στο δεύτερο μέρος η Ρεάλ ξαναμπήκε στο παιχνίδι μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπέλιγχαμ στο 56'. Ο διαιτητής δεν είχε δει αρχικά το χέρι του Καΐκι και χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR, ο οποίος έσωσε άλλες δύο φορές τη "Βασίλισσα" και στην ουσία την οδήγησε στην ανατροπή.

Πρώτα το γκολ του Αρίμπας στο 62' για το 1-3 ακυρώθηκε λόγω καθαρού φάουλ του Λοκί στον Μπέλιγχαμ με τον διαιτητή Μαέσο να μην βλέπει ξεκάθαρη... σφαλιάρα στον Άγγλο σε φάση που έγινε μπροστά του!

Εν συνεχεία ο Βινίσιους σκόραρε με τον... ώμο αλλά ο διαιτητής υπέδειξε χέρι (καθώς ήταν απλωμένο). Όμως και πάλι ο διαιτητής επισκέφτηκε την οθόνη του VAR και άλλαξε την απόφασή του με τον Βραζιλιάνο να ισοφαρίζει στο 67'.

Ο Καρβαχάλ χάρισε τη νίκη στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Μπέλιγχαμ πέτυχε και δεύτερο γκολ λίγα λεπτά αργότερα αλλά ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ ενώ λίγο έλειψε να πετύχει με εντυπωσιακό "ψαλιδάκι" το γκολ της ανατροπής. Οι ευκαιρίες της Ρεάλ διαδέχονταν η μία την άλλη και στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων η "Βασίλισσα" βρήκε την απόλυτη ανατροπή με κοντινή προβολή του αρχηγό της, Ντάνι Καρβαχάλ, έπειτα από κεφαλιά πάσα του Τζουντ Μπέλιγχαμ με τον VAR να μην χρειάζεται αυτή τη φορά!