Ήταν αναμφισβήτητα το γεγονός της χρονιάς και η πιο ηχηρή «βόμβα» που έχει ακουστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο κατά τη διάρκεια όχι μόνο της τρέχουσας, αλλά και των τελευταίων μεταγραφικών περιόδων.

Ο αναμφισβήτητος ηγέτης της εθνικής μας ομάδας, ο Τάσος Μπακασέτας επιστρέφει μετά από πενταετή περιήγησή του στα γήπεδα της Τουρκίας στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μόνο που αυτή τη φορά δεν θα φορά την κιτρινόμαυρη φανέλα της ΑΕΚ, αλλά την πράσινη του Παναθηναϊκού.

Οι ευχές για το 2024 με Τάσο Μπακασέτα και Σπυριδούλα Ανδριώτη

Η ανακοίνωση της σπουδαίας μεταγραφής συνέπεσε με ένα ακόμη εξαιρετικά σημαντικό γεγονός στη ζωή του Έλληνα μέσου. Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τη στιγμή που ο Τάσος Μπακασέτας και η Σπυριδούλα Ανδριώτη επισημοποίησαν τη σχέση τους με κοινή τους ανάρτηση στα social media ανήμερα Πρωτοχρονιάς.

Η πανέμορφη influencer πέρασε τις φετινές γιορτές στο πλευρό του αγαπημένου της στην Τραπεζούντα και ευχήθηκαν μέσω φωτογραφίας «καλή χρονιά» σε όλους τους θαυμαστές τους. Και είναι ουκ ολίγοι!

Η Κερκυραία καλλονή, άλλωστε, συγκαταλέγεται σε μια από τις πιο διάσημες influencers του ελληνικού Instagram, πολύ πριν γίνει γνωστή η σχέση της με τον μέχρι πρότινος ηγέτη της Τράμπζονσπορ.





Απόφοιτος της Γυμναστικής Ακαδημίας, έχει από μικρή ηλικία σχέση με τον αθλητισμό και σύμφωνα με το περιβάλλον του ίδιου του Μπακασέτα έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφαση επαναπατρισμού του Έλληνα άσου. Μην φανταστείτε ότι… απαίτησε από το σύντροφό της να επιστρέψει στην Ελλάδα για να βρίσκονται καθημερινά ο ένας στο πλευρό του άλλου. Το αντίθετο μοιάζει να συμβαίνει.

Η σχέση της Ανδριώτη με τον αθλητισμό που βοήθησε τον Μπακασέτα

Έχοντας γνώση των ιδιαιτεροτήτων του αθλητισμού, η Σπυριδούλα βοήθησε πολύ τον σύντροφό της να λάβει την απόφασή του με καθαρά επαγγελματικά ποδοσφαιρικά κριτήρια, χωρίς να λάβει υπ’ όψη του άλλες παραμέτρους. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι η παρουσία της ενήργησε ως «σειρήνα» στα αφτιά του Μπακασέτα (προσθέτοντας ένα επιπλέον κίνητρο προκειμένου να επιλέξει το δρόμο της επιστροφής) καθώς η απόφασή του να εγκαταλείψει το τουρκικό πρωτάθλημα ήταν ούτως ή άλλως ειλημμένη εδώ και καιρό.

Απλά ο διεθνής μέσος ήθελε να εξαντλήσει και τις πιθανότητες μεταγραφής σε ένα από τα τοπ 5 πρωταθλήματα της Ευρώπης.
Αν σας θυμίζει πάντως κάτι το όνομα της Σπυριδούλας Ανδριώτη και δεν είστε λάτρης των social media, το όνομα της πανέμορφης Κερκυραίας είχε απασχολήσει ξανά την ελληνική showbiz το 2021, όταν είχε συστηθεί στο κοινό ως σύντροφος του παίκτη του Survivor, Γιώργου Ταβλαδάκη.

Ο Τάσος Μπακασέτας από την πλευρά του διατηρούσε μακροχρόνια σχέση με τη Λία Αβραάμ, ενώ σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα ο έρωτάς του για την Σπυριδούλα Ανδριώτη αποτέλεσε έναν από τους βασικούς λόγους για τους οποίους επέλεξε τον Παναθηναϊκό ως επόμενο σταθμό της καριέρας του.

*To κείμενο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "ONTIME".