Πανηγυρική επιστροφή στις νίκες για τον ΠΑΣ Λαμία στην Superleague καθώς η ομάδα της Φθιώτιδας σκόρπισε με 4-1 την Κηφισιά με στυλ... ισπανικό καθώς τα τρία πρώτα γκολ της ανατροπής πέτυχαν οι Σιμόν, Μαρτίνεθ και Καρλίτος, πριν ο Μάλτσι διαμορφώσει το τελικό 4-1, που είναι η πρώτη "τεσσάρα" στην ιστορία της Λαμίας στην Superleague. Με γκολ του Λάντρε είχε προηγηθεί η ομάδα των "Βορείων Προαστίων'.

Προηγήθηκε η Κηφισιά, με γκολάρα Σιμόν ισοφάρισε η Λαμία

Το παιχνίδι ήταν κλειστό στα πρώτα λεπτά με τους φιλοξενούμενους να εκμεταλλεύονται αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων και να ανοίγουν το σκορ με τον Λάντρε μετά από κεφαλιά πάσα του Τεισέιρα.

Στη συνέχεια η Λαμία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και προσπάθησε να αντιδράσει. Μπορεί να μην το κατάφερε στην αρχή με τον Καρλίτος, όμως το γκολ της ισοφάρισης ήρθε με φανταστικό μονοκόμματο σουτ του Σιμόν έξω από την περιοχή.

Η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου βρήκε το γκολ που την επανέφερε ψυχολογικά και στη συνέχεια βρήκε και το δεύτερο γκολ με τον Μαρτίνεθ μετά από κεφαλιές πάσες των Παπαδόπουλου και Ακούνια. Από δικό της άουτ δέχθηκε γκολ η Κηφισιά από τον Μαρτίνεθ ο οποίος αρχικά είχε υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ αλλά εν τέλει το γκολ μέτρησε.

Η Κηφισιά δεν ήταν σε καλή μέρα σήμερα και δεν μπόρεσε να αποκτήσει σε κανένα σημείο τον έλεγχο του παιχνιδιού με τους παίκτες του Νίλσεν να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Μετά από ολέθριο λάθος στην άμυνα ήρθε και το 3-1 από τον Καρλίτος ο οποίος δικαιούταν ένα γκολ στην επιστροφή του στη βασική ενδεκάδα.

Οι "Φθιώτες" δεν κατέβασαν ρυθμούς καθώς έβλεπαν πως μπορούν να φτάσουν σε μια ιστορική "τεσσάρα'. Εν τέλει πέτυχαν το αποτέλεσμα που ήθελαν με τον Μάλτσι να είναι αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Με αυτή τη νίκη η Λαμία επανέρχεται στο κυνήγι των Playoffs και μάλιστα με τον πιο πειστικό τρόπο. Όμως για να φτάσει στο "όνειρο" η ομάδα του Λεωνίδα Βόκολου χρειάζεται συνέπεια μέχρι το τέλος.