Ο Άρης έμεινε στο 2-2 με την Λαμία στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, σε μια αναμέτρηση όπου τα είχε όλα και κυρίως το γκολ του Μάλτσι στις καθυστερήσεις, το οποίο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Άρης δεν ξεκίνησε καλά το ματς κάνοντας πολλά λάθη στην κυκλοφορία της μπάλας. Η Λαμία από την μεριά της αγωνίστηκε κλειστά, αρκετά μέτρα πίσω από την μπάλα και με τις γραμμές κοντά.

Κάτι που δυσκόλεψε τους γηπεδούχους να βρουν ρυθμό. Καθώς το πρώτο 45λεπτο κύλησε σε αργό τέμπο, που ευνοούσε την Λαμία. Μάλιστα η μοναδική καλή στιγμή ήταν το δοκάρι του Μενέντες στο 42'.

Το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν ιδανικό για τον Άρη. Γιατί ο Άρης προηγήθηκε στο σκορ μόλις στο 48'. Ο Κορνέζος βρήκε την μπάλα με το χέρι πέφτωντας για να κάνει τάκλιν στον Λορέν Μορόν. Μετά την εξέταση της φάσης από το VAR, δόθηκε πέναλτι.

Ο Λορέν Μορόν εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι στο 48' για να βάλει το 8ο προσωπικό του γκολ φέτος στην Super League και είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ.

Μετά από εκεί η Λαμία αναγκάστηκε να ανοίξει το παιχνίδι της. Και κατάφερε μάλιστα να ισοφαρίσει στο 56' με ωραίο γκολ του Ματίας Ακούνια.

Στην συνέχει η Λαμία κλείστηκε πάλι στα καρέ της, μέχρι το 67'. Σε εκείνο το λεπτό ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Αλεξέι Κοσέλεφ έκανε απίθανη απόκρουση σε προβολή του Φαμπιάνο. Κάτι που έκανε και στο 69' σε σουτ του Νταρίντα.

Ο Λορέν Μορόν ωστόσο στο 74' έβαλε μπροστά στο σκορ ξανά τον Άρη, αλλά η Λαμία δεν είχε πει την τελευταία της λέξη. Καθώς στο 90'+5 ο Φλόσαρντ Μάλτσι έκανε το 2-2 και χάρισε έναν ανέλπιστο βαθμό στην Λαμία.

Αρης : Κουέστα, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Οντουμπάτζο, Ζουλ (90'+3 Βερστράτε), Νταρίντα (90'+3 Τζούρασεκ), Πάρντο (46' Ζαμόρα), Σουλεϊμάνοφ (90' Μόλμπεργκ), Μενέντες (67' Ρουπ), Μορόν

Λαμία : Κοσέλεφ, Αμαράλ, Κορνέζος, Παπαδόπουλος, Σιμόν, Τζανδάρης, Σλίβκα (85' Φερέιρα), Νούνιες (73' Τόσιτς), Τσιλούλης (90'+1 Τσούκαλος), Ακούνια (73' Στάνκο), Καρλίτος (85' Μάλτσι)