Η εντυπωσιακή εμφάνιση του Ολυμπιακού απέναντι στη Μακάμπι για την 22η αγωνιστική της Euroleague και ο… οδοστρωτήρας Νίκολα Μιλουτίνοφ δεν φάνηκαν να… αγχώνουν ιδιαίτερα τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

H συνάντηση Γιαννακόπουλου - Αγγελόπουλου πριν από το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

Λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού AKTOR με την Παρτιζάν, αλλά και τρία 24ωρα πριν από το ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους» το βράδυ της Δευτέρας (22/1) για την Basket League, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» κατέθεσε ένα ιδιαίτερο αίτημα σε έναν… Αγγελόπουλο!

Όχι, φυσικά, κάποιον εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, τον Παναγιώτη ή τον Γιώργο, αλλά τον… κομμωτή του! Σε ένα από τα πολλά δημοφιλή «χτυπήματά» του στα social media, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εμφανίζεται στην καρέκλα του κομμωτηρίου να ζητεί «αυτό το μαλλί που κερδίζει με 14 πόντους την Παρτιζάν και με 42 τον Ολυμπιακό»…

Μένει να δούμε αν ο Αγγελόπουλος θα κάνει καλή δουλειά ή αν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος… θα αλλάξει κομμωτή! Αν μη τι άλλο, πάντως, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού δείχνει να βρίσκεται σε μεγάλα κέφια. Ας όψονται ο Αταμάν, ο Σλούκας, ο Γκραντ, ο Λεσόρτ και όλα τ’ αστέρια των «πράσινων» που έχουν μετατρέψει το κλειστό του ΟΑΚΑ στον απόλυτο προορισμό των φίλων του «τριφυλλιού»!

Δείτε το βίντεο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: