Συνάντηση με την εθνική ομάδα πόλο Γυναικών που προκρίθηκε, μέσω του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στο Αϊντχόφεν, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που θα γίνουν στο Παρίσι, το γενικό γραμματέα Αθλητισμού Γιώργο Μαυρωτά και τον πρόεδρο της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Κυριάκο Γιαννόπουλο είχε στο υπουργείο Αθλητισμού ο αναπληρωτής υπουργός Γιάννης Βρούτσης

Ο υπουργός βρέθηκε και στο αεροδρόμιο το απόγευμα της Κυριακής, 14 Ιανουαρίου, προκειμένου να υποδεχθεί τα κορίτσια, την προπονήτριά τους, Αλεξία Καμμένου, και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο. 

Μάλιστα, ο κ. Βρούτσης αποδέχθηκε την πρόταση του Γιαννόπουλου να παρευρεθεί στην Ντόχα, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου. Το τουρνουά πόλο Γυναικών είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί από τις 4 έως τις 16 Φεβρουαρίου, ενώ των Ανδρών θα αρχίσει στις 5 και θα ολοκληρωθεί στις 17 του ίδιου μήνα. Η Καμμένου χάρισε στον Βρούτση μία μπάλα υδατοσφαίρισης, υπογεγραμμένη από όλες τις διεθνείς που βρέθηκαν στο Αϊντχόφεν. 

ethniki_polo_Gynaikon_Vroutsis_11
ethniki_polo_Gynaikon_Vroutsis_10
ethniki_polo_Gynaikon_Vroutsis_9
ethniki_polo_Gynaikon_Vroutsis_8
ethniki_polo_Gynaikon_Vroutsis_7
ethniki_polo_Gynaikon_Vroutsis_6
ethniki_polo_Gynaikon_Vroutsis_5
ethniki_polo_Gynaikon_Vroutsis_4
ethniki_polo_Gynaikon_Vroutsis_3
ethniki_polo_Gynaikon_Vroutsis_1


Η ανάρτηση του Γιάννη Βρούτση

Το Υπουργείο Αθλητισμού πλημμύρισε χαμόγελα και εθνική υπερηφάνεια με τα κορίτσια και το προπονητικό team της Εθνικής Ομάδας υδατοσφαίρισης.

Τις χάλκινες πρωταθλήτριες Ευρώπης που κέρδισαν με πάθος μια ιστορική πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες "Παρίσι 2024"

Τις ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο, μία μπάλα με τις υπογραφές τους, που από σήμερα θα κοσμεί το γραφείο μου, υπενθυμίζοντας μου πως η πίστη και η δουλειά είναι ο οδηγός που σε οδηγεί να κατακτάς τους στόχους σου

Με μεγάλη χαρά αποδέχθηκα την πρόταση του πρόεδρου της ΚΟΕ Κυριάκου Γιαννόπουλου, να ζήσω από κοντά την προσπάθεια των εθνικών μας ομάδων υδατοσφαίρισης Ανδρών & Γυναικών στο προσεχές Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Ντόχα.

Είναι χρέος μας να κάνουμε τα πάντα για τους καλύτερους πρεσβευτές της Πατρίδας μας!

Το Υπουργείο Αθλητισμού πλημμύρισε χαμόγελα και εθνική υπερηφάνεια με τα κορίτσια και το προπονητικό team 🤽‍♀️ της...

Δημοσιεύτηκε από Βρούτσης Ιωάννης στις Πέμπτη, 18 Ιανουαρίου 2024