Η επιστροφή της εθνικής ομάδας πόλο Γυναικών στο αεροδρόμιο "Ελ. Βενιζέλος" είχε, για πρώτη φορά από το 2011 και την αντίστοιχη της ομάδας που επέστρεψε από τη Σαγκάη, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, χαμόγελα χωρίς αστερίσκους. Η δουλειά, φυσικά, θα συνεχιστεί ακαριαία, διότι είναι η Ντόχα και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υγρού στίβου (4-16 Φεβρουαρίου το τουρνουά πόλο Γυναικών) που περιμένει τις διεθνείς και το τεχνικό επιτελείο, προεξαρχούσης της ομοσπονδιακής τεχνικού Αλεξίας Καμμένου, πάντως ο στόχος που επετεύχθη, δηλαδή η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι (26 Ιουλίου-11 Αυγούστου), ήταν αρκετή ώστε να ξεχαστούν τα πάντα: δεν ήπιαν το νερό της λησμονιάς, αλλά το νερό της αδημονίας. 

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού, Γιώργος Μαυρωτάς, και ο εκπρόσωπος της ΚΟΕ στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, Νίκος Ξυλούρης, παλαίμαχος κολυμβητής που εξομολογήθηκε στην Καμμένου ότι για πρώτη φορά έκλαψε για άλλο σπορ πέραν του δικού του, περίμεναν τη "γαλανόλευκη" στην αίθουσα αφίξεων του "Ελ. Βενιζέλος", όπου έφτασε το απόγευμα της Κυριακής. 

ethniki_polo_Gynaikon_afixi_16
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_15
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_14
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_13
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_12
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_11
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_10
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_9
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_8
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_7
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_6
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_5
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_4
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_3
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_2
ethniki_polo_Gynaikon_afixi_1


Μαζί ήταν πολίστριες, φίλες των διεθνών, που κρατούσαν την ελληνική σημαία, ενώ μια τούρτα πάνω στην οποία αναγραφόταν η λέξη Hellas με... υπέρτιτλο τους πέντε ολυμπιακούς κύκλους ήταν το συμβολικό δώρο για την επιτυχία τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο Γυναικών του Αϊντχόφεν, όπου και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.