Ολοκληρώνεται ο κύκλος του Μάρκο Ρόις στην Ντόρτμουντ έπειτα από 12 χρόνια κοινής πορείας, με τη γερμανική «Build» να αποκαλύπτει πως δεν θα ανανεωθεί το συμβόλαιο του Γερμανού που εκπνέει το καλοκαίρι.

Δεν ανανεώνει η Ντόρτμουντ το συμβόλαιο του Ρόις

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το δημοσίευμα, η διοίκηση της Ντόρτμουντ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιο του αρχηγού της που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, ενώ υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να επιστρέψει ο παίκτης στην Γκλάντμπαχ, αφού δεν φαντάζεται τον εαυτό του εκτός Γερμανίας.

Βέβαια, επιθυμία του Ρόις είναι να τερματίσει την καριέρα του στην Ντόρτμουντ, ωστόσο οι Βεστφαλοί δεν του εγγυώνται πως μπορεί να έχει τα λεπτά συμμετοχής που ο ίδιος θέλει και έτσι οι δύο πλευρές αναμένεται να πάρουν χωριστούς... δρόμους.


Ο Μάρκο Ρόις, μια... σημαία της Ντόρτμουντ

Ο Ρόις είναι, αν μη τι άλλο, από τις περιπτώσεις παικτών που είναι κάτι παραπάνω από... πιστοί στην ομάδα τους, με τον ίδιο να εντάσσεται στο δυναμικό της Ντόρτμουντ τον Ιούλιο του 2012, στο οποίο και βρίσκεται έως σήμερα.

Συνολικά, όλα αυτά τα χρόνια έχει αγωνιστεί σε 410 παιχνίδια έχοντας σκοράρει 167 γκολ και μοιράσει 124 ασίστ. Με την κιτρινόμαυρη φανέλα, έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα και τρία Σούπερ Καπ Γερμανίας αλλά... ποτέ το πρωτάθλημα.

Πάντως, θα έχουν ενδιαφέρον στην ενδεχόμενη αποχώρησή του οι αντιδράσεις που θα προκληθούν από την πλευρά των οπαδών οι οποίοι τον θεωρούν... σημαία της ομάδας και για τους ίδιους είναι ένα πρόσωπο... λατρείας.