Πολυ κοντά σε μία σπουδαία μεταγραφή βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, με το "τριφύλλι" να έρχεται σε συμφωνία για την μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα.

Όλο και πιο κοντά στον Παναθηναϊκό ο Τάσος Μπακασέτας

Μπορεί από πλευράς του "τριφυλλιού" να μην επιβεβαιώνεται τίποτα ακόμα, αλλά πληροφορίες αναφέρουν πως ο Τάσος Μπακασέτας συμφώνησε με τον Παναθηναϊκό για να επιστρέψει στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια στην Τουρκία. Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας ακουγόταν πολύ έντονα στο ρεπορτάζ των πρασίνων από τη στιγμή που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ομάδας ο Φατίχ Τερίμ. Η αλήθεια είναι ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εδώ και καιρό σε συζητήσεις με τον Έλληνα διεθνή και χθες το βράδυ (16/01) έκανε την τελική κίνηση του για να δώσουν τα χέρια με τον Μπακασέτα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν με τον Παναθηναϊκό μάλιστα να έρχεται σε προφορική συμφωνία με την Τραμπζονσπόρ, που φέρεται να ζήτησε από το "τριφύλλι" η μεταγραφή να ολοκληρωθεί μετά το ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στη Γαλατασαράι.

Επιστρέφει στην Ελλάδα μετά από πέντε χρόνια ο Μπακασέτας

Ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται στην Τουρκία από το καλοκαίρι του 2019 και μετά όταν και μεταγράφηκε από την ΑΕΚ στην Αλάνιασπορ. Εκεί βρήκε την ποδοσφαιρική "Ιθάκη" του μιας και λατρεύτηκε από τους Τούρκους φιλάθλους για τις εντυπωσιακές επιδόσεις του. Με τη φανέλα της Αλάνιασπορ πραγματοποίησε συνολικά 65 εμφανίσεις έχοντας ως απολογισμό 21 γκολ και 12 ασίστ. Με την παρουσία του εκεί ο αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας άνοιξε τις... ορέξεις των μεγάλων ομάδων στην γειτονική χώρα με την Τραμπζονσπόρ να κινείται για την απόκτηση του. Στην τούρκικη ομάδα αγωνίζεται από τη σεζόν 2020-21 και μετά έχοντας κατακτήσει μαζί τους το πρωτάθλημα του 2022 αλλά και το Super Cup.