Ο Γιώργος Δαρίβας, ένας από τους μύθους του Ολυμπιακού, πέθανε στην ηλικία των 98 το απόγευμα της Δευτέρας, 15 Ιανουαρίου, και ο σύλλογος βυθίστηκε στο πένθος. 

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός και την ανάρτηση του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, έκανε δήλωση για να τιμήσει τον Γιώργο Δαρίβα και τόνισε ότι "θα είναι εκεί στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού στον Πειραιά". 

Η δήλωση του Γιάννη Μώραλη για το θάνατο του Γιώργου Δαρίβα 

Μια από τις θρυλικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένας πραγματικός ΘΡΥΛΟΣ του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Δαρίβας, έφυγε σήμερα από τη ζωή σε ηλικία 98 ετών. Ήταν μια σπουδαία προσωπικότητα, ένας άνθρωπος που ταύτισε τη ζωή του με την ιστορία του Ολυμπιακού, τον οποίο αγάπησε και υπηρέτησε για δεκαετίες, ως ποδοσφαιριστής, ως προπονητής και για πάρα πολλά χρόνια ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Βετεράνων της ομάδας μας.

Ο Γιώργος Δαρίβας ήταν μέχρι σήμερα η ζωντανή ερυθρόλευκη ιστορία, τίμησε τη φανέλα του Ολυμπιακού όσο λίγοι και από σήμερα περνά στην αιωνιότητα.

Θα θέλαμε πολύ – θα το ήθελε κι εκείνος – να γιόρταζε μαζί μας του χρόνου, τα 100 χρόνια του Ολυμπιακού στον Πειραιά. Θα είναι όμως εκεί, γιατί δεν θα φύγει ποτέ από την καρδιά και το μυαλό μας.

Γιώργο Δαρίβα καλό ταξίδι, θα σε θυμόμαστε πάντα!