Η κοινωνική δράση στην Ιερά Μητρόπολη Πειραιώς συνεχίζεται με την αμέριστη στήριξη της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ειδικότερα, για μία ακόμη χρονιά η ΠΑΕ Ολυμπιακός με πρωτοβουλία του προέδρου της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενίσχυσε τη Μητρόπολη Πειραιώς, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο και τη μεγάλη προσφορά της στην κοινωνία.

Διαβάστε ακόμα: Ολυμπιακός: Μεγάλη κοινωνική προσφορά αγάπης στη Μητρόπολη Πειραιώς (Εικόνες)

Μητροπολίτης Σεραφείμ: «Πρόταγμά μας η αγάπη χωρίς όρια»

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για την σημαντική αυτή πρωτοβουλία, αλλά και την απήχηση που έχει στην κοινωνία η προσφορά αλληλεγγύης σε συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη.

«Σήμερα είναι η αποθέωσης της αγάπης και της συνέργειας. Με την προστασία και την παρρησία του δήμαρχου μας, κ. Γιάννη Μώραλη αλλά και του αγαπητότατου προέδρου του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», κ. Βασίλη Βασιλειάδη με την φροντίδα, προστασία και δύναμη του κύριου Βαγγέλη Μαρινάκη, γίνεται πράξη το μήνυμα της Εκκλησίας, που είναι μήνυμα αγάπης, στοργής και αλληλοπεριχώρησης. Μοιράζονται γεύματα καλοσύνης και ηθικής και πνευματικής στήριξης, αλλά και υλικής σε ανθρώπους που το έχουν τόσο ανάγκη σε αυτές τις μέρες που είναι μέρες χαράς και πνευματικής και οικογενειακής πληρότητας», τόνισε αρχικά.

«Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου και στον πρόεδρο, κύριο Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και στον αγαπητό δήμαρχο, κ. Γιάννη Μώραλη και τον κ. Βασιλειάδη, για την συνέργειά τους, γιατί είμαστε συντονισμένοι σαν ένας άνθρωπος, στην αντιμετώπιση όλων εκείνων των προβλημάτων που υπάρχουν και την κακοδαιμονία των καιρών και του κόσμου μας. Το πρόταγμά μας, όπως και του Ολυμπιακού και του δημάρχου μας, είναι αγάπη χωρίς όρια», συμπλήρωσε ο Σεβασμιώτατος.

mitropoli001
mitropoli002
mitropoli003
mitropoli004
mitropoli005
mitropoli006
mitropoli007
mitropoli008
mitropoli009
mitropoli010
mitropoli011
mitropoli012
mitropoli013
mitropoli014
mitropoli015
mitropoli016

Γιάννης Μώραλης: «Θα είμαστε κοντά σε κάθε Πειραιώτη»

Ο δήμαρχος Πειραιά και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης αναφέρθηκε με την σειρά του, σε αυτή την έτι περαιτέρω σημαντική πρωτοβουλία.

«Όσο υπάρχει ανάγκη, η Μητρόπολη, ο Δήμος και ο Ολυμπιακός ενωμένοι θα είμαστε κοντά τους. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια. Αυτό που γίνεται είναι σχεδόν καθημερινότητας στον Πειραιά, τα γεύματα που δίνονται στην Μητρόπολη είναι καθημερινότητα στον Πειραιά, η βοήθεια του Ολυμπιακού είναι καθημερινότητα, η προσπάθεια του Δήμου είναι καθημερινότητα. Αυτή η ένωση λειτουργεί και αποδίδει και θα είμαστε κοντά σε κάθε Πειραιώτη», υπογράμμισε ο Γιάννης Μώραλης.

Βασίλης Βασιλειάδης: «Ο Ολυμπιακός βρίσκεται υπό διωγμό από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό – Θα βγει νικητής»

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης», Βασίλης Βασιλειάδης, στάθηκε στην κοινωνική προσφορά του Ολυμπιακού και του διοικητικού ηγέτη, κύριου Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Είμαστε εδώ μαζί με τον γενικό αρχηγό της Β’ ομάδας του Ολυμπιακού, και πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Γιάννη Μανιάτη. Πάντοτε ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης βρίσκεται δίπλα στον Δέσποτα για το τεράστιο φιλανθρωπικό έργο που κάνει», τόνισε.

Σχετικά με τις αποφάσεις της κυβέρνησης και επιλεκτικό αποκλεισμό του Ολυμπιακού και των φιλάθλων του, στην αναμέτρηση με την Μπάτσκα Τόμπολα, που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών, ο κ. Βασιλειάδης σημείωσε: «Είναι σημαντικό σήμερα, που ο Ολυμπιακός και ο Πειραιάς βρίσκονται υπό διωγμό από την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να μας έχουν κλείσει το γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης», άδικα, έχουν προκαλέσει ζημιά άνω των 500.000 ευρώ ήταν το τελευταίο παιχνίδι που παίξαμε κεκλεισμένων των θυρών και τους κερδίσαμε με 5-2, την κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Ο Ολυμπιακός θα βγει νικητής από αυτόν τον διωγμό, και ο Πειραιάς ακόμη περισσότερο. Παρά τη ζημιά, εμείς είμαστε δίπλα στον Δέσποτα, και θα συνεχίσει ο κύριος Βαγγέλης Μαρινάκης, να προσφέρει αυτά που προσφέρει, για να συνεχίσει το φιλανθρωπικό του έργο. Χρόνια πολλά και καλή χρονιά».