Ο Ολυμπιακός πέρασε από την Καισαριανή, νικώντας 3-2 την Κηφισιά με το γκολ του Γιουσέφ ελ Αραμπί, στο παιχνίδι για τη 18η αγωνιστική της Super League, με τον Κώστα Φορτούνη να τονίζει ότι υπήρχε εντολή να φύγουν οι παίκτες από το γήπεδο, αλλά οι ίδιοι αποφάσισαν να παραμείνουν για να νικήσουν. 

"Πήραμε δύσκολη νίκη, για να φτάσουμε να πάρουμε δύσκολη νίκη, έγιναν πάρα πολλά λάθη. Βλέπουμε ότι δεν σφυρίζονται αυτά που πρέπει. Εμείς κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε στο γήπεδο. Η εντολή σήμερα (σημ. Κυριακή) ήταν να φύγουμε, αλλά οι παίκτες οι ίδιοι θέλαμε να παίξουμε, πήραμε την πρωτοβουλία να μείνουμε στο παιχνίδι", είπε αρχικά ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού. 

Έπειτα, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός παίζει, ανεξαρτήτως αποφάσεων, πάντα για τη νίκη: "Οι ποδοσφαιριστές πάντα λένε την τελευταία κουβέντα μέσα στο γήπεδο. Η εντολή ήταν να σταματήσουμε, αλλά πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να βάλουμε γκολ και αυτό έγινε. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα, παίζει για τη νίκη και αυτό προσπαθούμε να κάνουμε, είτε οι αποφάσεις είναι σωστές ή λάθος. Εμείς προσπαθούμε για το καλύτερο". 



Ο Φορτούνης ρωτήθηκε για το αν οι παίκτες είναι ενωμένοι και απάντησε: "Ισχύει ότι δεν θα τα καταφέρουν να μας σταματήσουν. Βλέπουμε ότι σε κάθε αγωνιστική υπάρχουν περίεργες αποφάσεις κατά μας, προσπαθούμε μέσα στο παιχνίδι να είμαστε συγκεντρωμένοι να προσπαθούμε να βάλουμε γκολ κι ας ακυρώνονται πολλά γκολ. Είμαστε ενωμένοι και προσπαθούμε για το καλύτερο".

Σε ό,τι αφορά τη ρεβάνς για τη φάση των "16" με τον Παναθηναϊκό, τόνισε: "Είναι ένα παιχνίδι Κυπέλλου, πήραμε θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας, παίζουμε στην έδρα μας, στόχος μας η πρόκριση και αυτό θα κάνουμε".