Νέα επίδειξη δύναμης από το σύστημα που πολεμάει τον Ολυμπιακό, ο οποίος νίκησε και τα "εγκλήματα" της διαιτησίας σε βάρος του. Πλέον τα "εγκλήματα" είναι κατά συρροή, αφού ποιος μπορεί να ξεχάσει τα όσα έγιναν με την ΑΕΚ καθώς και στην αναμέτρηση με τον Βόλο.

Τεράστια τα ερωτηματικά για την χρήση του VAR, που για τον Ολυμπιακό το σύστημα το χρησιμοποιεί όπως θέλει σε μια προσπάθεια να τον διαλύσει. Αλλά οι "ερυθρόλευκοι' κόντρα στην Κηφισιά νίκησαν και τα διαιτητικά εγκλήματα και στέλνουν μηνύματα προς πάσα κατεύθυνση, ενώ έρχεται και μεταγραφική ενίσχυση που θα τον κάνει πιο δυνατό.

Η τακτική από Κηφισιά, Ολυμπιακό


Τακτικά ο τεχνικός της Κηφισιάς, Ντέιβιντ Νίλσεν παρέταξε την ομάδα του με σχήμα 4-3-3, έχοντας αρκετές απουσίες, κυρίως στην άμυνα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Κάρλος Καρβαλιάλ θα έκανε αλλαγές, έτσι κι αλλιώς, καθώς ακολουθεί η ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για το κύπελλο. Αλλά προχώρησε σε μια έκπληξη βάζοντας τον Τζολάκη στην θέση του Πασχαλάκη κάτω από τα γκολπόστ.

Γκολ ο Μασούρας, άνοιξε λογαριασμό ο Ναβάρο


Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε στο σκορ με τρομερό γκολ του Γιώργου Μασούρα μόλις στο 11'.



Οι Πειραιώτες είχαν κατοχή μπάλας και πήγε να βάλει δεύτερο γκολ με τον Μπιανκόν στο 27'.



Τελικά το δεύτερο τέρμα ήρθε στο 39' με πέναλτι από τον Φραν Ναβάρο. Για τον Ισπανό επιθετικό ήταν το πρώτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα.


Ο Ολυμπιακός έμεινε με δέκα ύστερα με αποβολή - πρόκληση του Ρέτσου


Στο 44' ο Παναγιώτης Ρέτσος είδε την δεύτερη κίτρινη από τον διαιτητή Μανούχο και αποβλήθηκε. Κάτι που έφερε και έντονες διαμαρτυρίες από ερυθρόλευκο πάγκο, με τον διεθνή στόπερ να παίρνει δύο κίτρινες σε δέκα λεπτά, να δέχεται τραβηγμένη κόκκινη κι ενώ δεν θα παίξει στο ντέρμπι κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό!






Για να έρθει στο 45'+2 ο Μιλίτσεβιτς να μειώσει για την Κηφισιά σε μια φάση που δεν ελέγχθηκε από το VAR καθώς υπήρχε υποψία οφσάιντ.



Απίθανα πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο στο Κηφισιά - Ολυμπιακός


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός βρίσκει τρίτο γκολ με τον Μασούρα, μετά από σέντρα του Ροντινέι. Ωστόσο ύστερ από έλεγχο του VAR, ακυρώθηκε για χέρι και υπήρξαν νέες διαμαρτυρίες.




Στο 61' η Κηφισιά πήρε πέναλτι, μετά από εξέταση του VAR, με την μπάλα να βρίσκει στο χέρι του Μπιανκόν και ο Οζεγκόβιτς έκανε το 2-2.



Οκτώ λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός έβαλε νέο γκολ με τον Ελ Αραμπί. Το οποίο επίσης ακυρώθηκε για οφσάιντ με τις γραμμές να μην ήταν ξεκάθαρες ενώ πέρασαν και πολλά λεπτά για να τσεκαριστεί από το VAR! Μια ακόμα φάση όπου άλλα φαίνονται σε πραγματική ροή αγώνα κι άλλα στα stop καρέ, τα οποία και προφανώς δουλεύονται κατά το δοκούν και εις βάρος του Ολυμπιακού.



Λίγα λεπτά μετά οι παίκτες του Ολυμπιακού πήγαν στον πάγκο και συζητούσαν με Καρεμπέ, Καρβαλιάλ δείχνοντας την δυσαρέσκεια τους για όσα γίνονταν στο γήπεδο.

Ο Ελ Αραμπί δεν σταματιέται με το VAR


Στο 81' και μετά από έλεγχο του VAR, δίνεται οφσάιντ σε φάση που προηγήθηκε αυτή με τον Ρόντινεϊ, όπου ήταν πέναλτι. Ωστόσο και πάλι δεν ήταν ξεκάθαρο το οφσάιντ. Καθώς επίσης εδώ τα stop καρέ είναι από την στιγμή που έχει εκτελεστεί το φάουλ του Φορτούνη και όχι ακριβώς στη στιγμή που ακουμπάει την μπάλα!



Τελικά στο 85' ο Ελ Αραμπί σκοράρει με κεφαλιά για να δώσει στον Ολυμπιακό μια τεράστια νίκη κόντρα στην διαιτησία.



Κηφισιά : Κρίστινσον - Μασούρας, Βαφέας, Γκόμπελιτς, Μιλίτσεβιτς - Πέιος, Ιπαλίμπο (90'+6 Νίνης), Ίλιεφ (65' Κλωναρίδης - 78' Κωνσταντακόπουλος) - Μπιφούμα, Σάντος, Οζέγκοβιτς

Ολυμπιακός : Τζολάκης - Ροντινέι (83' Ζέλσον Μαρτίνς), Ρέτσος, Μπιανκόν, Κίνι - Καμαρά (83' Αλεξανδρόπουλος), Καρβάλιο - Μασούρας, Φορτούνης (89' Ορτέγα), Ποντένσε (46' Ντόι) - Ναβάρο (65' Ελ Αραμπί).

Για το φινάλε κρατήστε αυτό το στοπ καρέ! Είναι ο λόγος για τον οποίο το VAR ακύρωσε το γκολ του Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Δείτε πως έχουν τοποθετηθεί οι γραμμές. Το αφήνουμε ως επίλογο, γιατί πιθανότατα θα αποτελέσει και τον... πρόλογο της επόμενης μέρας όσων συνέβησαν το βράδυ της Κυριακής στην Καισαριανή.