Η δουλειά έγινε για τους δύο πρωτοπόρους του βόρειου ομίλου και τους ισάριθμους του νότιου στα παιχνίδια της Super League 2 που έγιναν το Σαββατοκύριακο, 13 και 14 Ιανουαρίου. 

Στον Βορρά, ο Λεβαδειακός χρειάστηκε ένα γκολ, με τον Ρόμο στο 74', για να κάμψει την αντίσταση του ουραγού της βαθμολογίας, με 8 βαθμούς, Απόλλωνα Πόντου και να συνεχίσει να προπορεύεται στη βαθμολογία του ομίλου. Το 0-1 είναι το πιο χρηστικό σκορ για μία ομάδα που την νοιάζει να κάνει τη δουλειά, τη στιγμή που η δεύτερη, σε αυτήν την περίπτωση η ΑΕΛ, την πιέζει. Στη Λάρισα, η ομώνυμη ομάδα νίκησε 2-0 τον τρίτο από το τέλος με 15 βαθμούς Αιολικό με έκρηξη σε ένα τρίλεπτο, όπου βρήκε τα δύο γκολ της επικράτησής της με Μαυρία στο 20' και Ηλιάδη στο 22'. Οι φιλοξενούμενοι τελείωσαν το παιχνίδι με δέκα παίκτες, εξαιτίας της αποβολής του Τριανταφύλλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87'. 

Ο τρίτος Μακεδονικός έφτασε τους 25 βαθμούς, επτά λιγότερους από την ΑΕΛ και οκτώ από τον Λεβαδειακό, περνώντας διά πυρός και σιδήρου από την Καρδίτσα και την Αναγέννηση, που έμεινε στην έκτη θέση και τους 19 βαθμούς. Το "διπλό" με σκορ 1-0 ήρθε αργά στο ματς, με το γκολ του Σιμόνι στο 89'. Η τέταρτη Νίκη Βόλου έκανε επίσης τη δουλειά της, επικρατώντας 3-0 εκτός έδρας της Κοζάνης. Οι γηπεδούχοι προέβαλαν αντίσταση μέχρι το 45', που ο Τζιώρας άνοιξε το σκορ, ενώ ο 35χρονος ποδοσφαιριστής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό γκολ του στο 77', αφού, στο 66', έκανε το 2-0 ο Κρητικός. Η Νίκη είναι τέταρτη, με 21 βαθμούς, ενώ η Κοζάνη έχει 17, όσους και ο Ηρακλής, και είναι όγδοη.  

Στο νότιο όμιλο, η Καλλιθέα νίκησε άνετα 3-0 τον Παναθηναϊκό Β, που είναι τρίτος από το τέλος με 11 βαθμούς, και έφτασε τους 30 βαθμούς, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας. Για τους "πράσινους" η καταστροφή ήταν ακαριαία αφού έχασαν τον Τουρκοχωρίτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 21' και δέχθηκαν δύο γκολ σε πέντε λεπτά, στο 23' με τον Κυνηγόπουλο και στο 27' με τον Λουκίνα. Ο Βασιλογιάννης "έγραψε" το τελικό σκορ στο 90+2'. Η ΠΑΕ Χανιά παραμένει δεύτερη, ένα βαθμό κάτω από την Καλλιθέα, αφού συνέτριψε 4-0 τον πέμπτο με 22 βαθμούς Διαγόρα, πετυχαίνοντας τρία γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. 

Από τη μεριά της, η Καλαμάτα ακολουθεί στην τρίτη θέση, σε απόσταση 5 και 6 βαθμών από το δεύτερο και τον πρώτο αντιστοίχως, καθώς έφτασε σε μια ηρωική νίκη επί του όγδοου με 14 βαθμούς Αιγάλεω, χάρη στο γκολ του Γρίβα στο 90+8'. Η Ηλιούπολη, που προσπέρασε τον Διαγόρα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας έναν πόντο παραπάνω από τους Ροδίτες, κράτησε τον Τηλυκράτη Λευκάδας στους 8 βαθμούς και τον πάτο της βαθμολογίας, με το γκολ του Ασίγκμπα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Τέλος, η Παναχαϊκή, παρ' ότι προτελευταία με 11 βαθμούς, πήρε ψυχολογική ώθηση επικρατώντας 3-1 του έβδομου, με 15 βαθμούς, Γιούχτα, 3-1 στην Πάτρα. 

Τα αποτελέσματα της Super League 2

Βόρειος όμιλος: Απόλλων Πόντου-Λεβαδειακός 0-1, ΑΕΛ-Αιολικός 2-0, Κοζάνη-Νίκη Βόλου 0-3, Αναγέννηση Καρδίτσας-Μακεδονικός 0-1. 

Νότιος όμιλος: Καλλιθέα-Παναθηναϊκός Β 3-0, ΠΑΕ Χανιά-Διαγόρας 4-0, Καλαμάτα-Αιγάλεω 1-0, Ηλιούπολη-Τηλυκράτης Λευκάδας 1-0, Παναχαϊκή-Γιούχτας 3-1.