Οκτώ παιχνίδια έγιναν το Σαββατοκύριακο, 9 και 10 Δεκεμβρίου, για την 11η αγωνιστική της Super League 2 και απόν ήταν το θέαμα: σε ουδέν εξ αυτών μπήκαν πάνω από δύο γκολ, ενώ δύο μπήκαν μόνο σε τρία.

Η Καλλιθέα κράτησε το προβάδισμά της στη βαθμολογία του νότιου ομίλου με το 1-0 επί της Καλαμάτας εντός έδρας, ενώ ο Διαγόρας, που νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό, βρέθηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Η Ηλιούπολη είναι τρίτη μετά τη νίκη της επί των Χανίων, 1-0, και τα πλησίασε στους δύο βαθμούς.   Στον Βορρά, ο Αιολικός διαφοροποίησε τη θέση του από την ΑΕΚ Β, η οποία είναι τρίτη από το τέλος μετά την ισοπαλία της 1-1 εκτός έδρας με τον Μακεδονικό, αφού ήρθε ισόπαλος 1-1 με τον Ηρακλή, ο οποίος ισοφάρισε στο 79’.

Στον Βορρά έγινε επίσης το παιχνίδι της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Καμπανιακό την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν νίκη ευεργετική για το ηθικό με γκολ στο 90+3’.

Ολυμπιακός Β: Διαμαρτυρίες για την ισοφάριση στην Πάτρα

Στο τρίτο από τα παιχνίδια του Σαββάτου, η Παναχαϊκή και ο Ολυμπιακός Β ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην Πάτρα, κάτι που δεν άλλαξε κατά πολύ τη βαθμολογία, αφού οι Αχαιοί παραμένουν τελευταίοι ενώ οι “ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στην  ένατη θέση, ισοβαθμώντας με 8 βαθμούς με τον τρίτο από το τέλος Τηλυκράτη Λευκάδας, που έμεινε στο 0-0 εντός έδρας με τον Γιούχτα. Ο Ολυμπιακός Β, πάντως, διαμαρτύρεται για την ισοφάριση της Παναχαϊκής στο 90+2', αφού όπως φαίνεται και στο βίντεο, υπάρχει καταφανέστατο φάουλ στη φάση που οι Πατρινοί φέρεται να ισοφαρίζουν. Τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, η ΑΕΛ παίζει στη Λάρισα με τον Απόλλωνα Πόντου, ενώ η Νίκη Βόλου υποδέχεται τον ΠΑΟΚ Β, δύο παιχνίδια για τον Βόρειο Όμιλο που είναι προγραμματισμένο να αρχίσουν στις 15:00. 

🤮 Συνεχίζονται τα «εγκλήματα» από την «συμμορία» εις βάρος του Ολυμπιακού! Δεν κατάφερε να πάρει το «διπλό» ο Ολυμπιακός Β', απέναντι στην Παναχαϊκή, μετά από μία πολύ καλή προσπάθεια, καθώς υπέστη άλλο ένα «χειρουργείο» από τους στημένους διαιτητές. 🃏 Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους στην Πάτρα, αλλά υπολόγιζαν χωρίς τις διαθέσεις του διαιτητή Μπακογιάννη (Αθηνών), ο οποίος στο 90+5’, όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο δεν σφύριξε φάουλ το δολοφονικό τάκλιν πάνω στον Άλγκασιμ Μπα, με αποτέλεσμα στην συνέχεια της φάσης να καταφέρουν οι Πατρινοί να ισοφαρίσουν. 🤷‍♂️ Προφανώς στα παιχνίδια του Ολυμπιακού υπάρχουν διαφορετικοί κανονισμοί σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. 🤬 Μίσος και επίδειξη δύναμης από τους ΣΤΗΜΕΝΟΥΣ σε όλα τα επίπεδα εις βάρος του Ολυμπιακού! Ξεφτίλες!

Δημοσιεύτηκε από Red World στις Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2023

Τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής: Διαγόρας-Παναθηναϊκός Β 1-0, Παναχαϊκή-Ολυμπιακός Β 1-1, Μακεδονικός-ΑΕΚ Β 1-1, Αναγέννηση Καρδίτσας-Καμπανιακός 0-1, Ηλιούπολη-Χανιά 1-0, Τηλυκράτης Λευκάδας-Γιούχτας 0-0, Καλλιθέα-Καλαμάτα 1-0, Αιολικός-Ηρακλής 1-1.