Δυσκολότερα απ' ότι αναμενόταν επικράτησαν οι Μιλγουόκι Μπακς των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς στο "Fiserv Forum" με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο γι' άλλη μία φορά πρωταγωνιστή. 

Κέρδισαν δύσκολα τους "ελλιπείς" Γουόριορς οι Μπακς στο NBA

Οι "γεμάτοι" από λύσεις Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν δύσκολα των "μισών" Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 129-118 διπλασιάζοντας τις σημαντικές νίκες τους στο NBA. Τα "Ελάφια" φάνηκαν να υποτιμούν την... δεύτερη ομάδα των "Πολεμιστών" που αγωνίστηκαν χωρίς τον Στεφ Κάρι, τον Κρις Πολ και τον Ντρέιμοντ Γκριν αλλά στο τέλος δεν το πλήρωσαν. Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι καθ' όλη τη διάρκεια αλλά η ομάδα του "Greek Freak" βρήκε περισσότερες λύσεις επιθετικά στο φινάλε και πήρε μία σπουδαία νίκη.


Κορυφαίος ο Αντετοκούνμπο στη δύσκολη νίκη των Μπακς

Κορυφαίος για τους Μπακς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 33 πόντους 9 ριμπάουντ και 5 ασίστ, σκοράροντας μάλιστα 12 κρίσιμους πόντους στα τελευταία πέντε λεπτά του αγώνα. Άξιοι συμπαραστάτες του Έλληνα σούπερ σταρ ήταν οι Ντάμιαν Λίλαρντ και Κρις Μίντλετον με 27 και 24 πόντους αντίστοιχα. Από τους φιλοξενούμενους που κατέβηκαν χωρίς τα βαριά τους... χαρτιά στον αγώνα ξεχώρισαν οι Τζόναθαν Κουμίνγκα και Μπράντιν Ποντζιέμσκι με 28 και 23 πόντους αντίστοιχα.