Με... υπογραφή Βαλένσια στις καθυστερήσεις, ο Ατρόμητος "'έσωσε" τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) με τον ΟΦΗ στο Περιστέρι για την 18η αγωνιστική της Super League. Λαμπρόπουλος το γκολ για τους Κρητικούς, συνεχίζει την αήττητη πορεία της στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα του Περιστερίου που βρίσκεται σε τροχιά εξάδας.

Κυρίαρχος ο ΟΦΗ στο πρώτο μέρος που "άγγιξε" το γκολ


Ο ΟΦΗ μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο ενώ είχε και την πρώτη τελική του παιχνιδιού με μονοκόμματο σουτ του Μπάκιτς στο 8ο λεπτό το οποίο και μπλόκαρε ο Τσιντώτας "καθαρίζοντας" την φάση. Μάλιστα, ο ίδιος ο οποίος ήταν αρκετά κινητικός και στην ουσία μόνιμη... απειλή για τα καρέ των γηπεδούχων, είχε καλή στιγμή στο 20ο λεπτό με ωραίο πλασέ εκτός περιοχής το οποίο πέρασε δίπλα από το αριστερό "Γ" της αντίπαλης εστίας.

Γενικά, οι Κρητικοί ήταν πιο απειλητικοί ενώ βρέθηκαν μια... ανάσα από το ανοίξουν το σκορ στο 38ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι κυκλοφόρησαν εξαιρετικά την μπάλα, ο Μοσκέρα έκανε το παράλληλο γύρισμα και βρήκε τον αρκετά κινητικό Μπάκιτς ο οποίος έστειλε τη μπάλα αμαρκάρισμος μέσα από την περιοχή στο οριζόντιο δοκάρι. Ο Ατρόμητος προσπαθούσε να πάρει μέτρα στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο δεν έφτασε σε κάποια μεγάλη φάση, με τις δυο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια στη ανάπαυλα μένοντας στο... μηδέν.

Βρήκε το γκολ ο ΟΦΗ με τον Λαμπρόπουλο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο μέρος με στόχο να βγουν στην... αντεπίθεση όμως δεν έφταναν με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία και δεν δημιουργούσαν ουσιαστικό κίνδυνο στην αντίπερα όχθη. Στο 65ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι είχαν ευκαιρία με σουτ του Τουράλ ενώ όσο κυλούσαν τα λεπτά ανέβαζαν όλο και περισσότερο τις γραμμές τους.
 Στο 81ο λεπτό, ο Λαμπρόπουλος "λύτρωσε" τον ΟΦΗ στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα με προβολή, ένα γκολ που ελέγχθηκε και... πιστώθηκε κατόπιν έλεγχο στο VAR.

Με... λυτρωτή Βαλένσια, πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας ο Ατρόμητος

Ο Ατρόμητος που τα... έδωσε όλα με στόχο να βρει το πολυπόθητο γκολ, είχε ευκαιρία στο 88ο λεπτό με τον Βρακά ωστόσο ο Μπάουμαν μπλόκαρε το πλασέ του απομακρύνοντας τον κίνδυνο για την ομάδα του. Στο 90+3' οι Περιστεριώτες είχαν τεράστια ευκαιρία να βρουν δίχτυα με τον Βαλένσια ο οποίος βρέθηκε μπροστά από τον Μπάουμαν όμως έκανε κάκιστη κεφαλιά.

Ατρόμητος (Σάσα Ίλιτς / 4-1-4-1): Τσιντώτας, Ντε Μποκ, Τζαβέλλας, Ασεβέδο, Κιβρακίδης, Κούντε, Βαλένσια, Κούεν (87' Καραμάνης), Γιουμπιτάνα, Ντιρκς (64' Αντζιέλσι), Βέργος (73' Βρακάς).

ΟΦΗ (Πέπε Μελ): Μπάουμαν, Αμπάντα, Λαμπρόπουλος, Βούρος, Λάρσον, Γκλάζερ, Γκαγιέγος (79' Μεγιάδο), Μοσκέρα (46' Θοράρινσον), Μπάκιτς (63' Νέιρα), Τοράλ (78' Ριέρα), Φελίπε (79' Ντίκο).

Στο 90+8' οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα, με τον Βαλένσια να παίρνει... εκδίκηση για την τεράστια χαμένη ευκαιρία και με κεφαλιά να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αφήνοντας... άγαλμα τον Μπάουμαν.