Η έλευση του στην Ευρώπη έγινε μέσω της ΑΕΚ, όπου αναμφίβολα ανέβασε τις μετοχές του στο κατακόρυφο. Δεν είναι και λίγο πράγμα για τον Ματίας Αλμέιδα στην πρώτη του χρονιά στην Ένωση να κατακτά το νταμπλ. Με την Ένωση μάλιστα να πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Για τον ίδιο η ΑΕΚ είναι το μεγάλο του πάτημα για να αναδειχθεί στην Ευρώπη και σαν προπονητής. Αυτό όμως φέρνει και προκλήσεις. Με προτάσεις δελεαστικές.

Πρόταση στον Αλμέιδα από τη Σαουδική Αραβία με μυθικές απολαβές

Μάλιστα πρόσφατα αραβική ομάδα προσέγγισε τον 50χρονο προπονητή της ΑΕΚ και του έκανε μια μεγάλη πρόταση. Λέγεται πως είναι από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας και οι ετήσιες απολαβές είναι μυθικές! Πρόταση που είναι ανοικτή και αφορά περισσότερο το καλοκαίρι.

Κι αυτό γιατί ο Ματίας Αλμέιδα δεν φεύγει ποτέ μεσούσης της σεζόν από ομάδα, πόσο μάλλον από την ΑΕΚ με την οποία έχει εξαιρετικό δέσιμο.

Παράλληλα στο μυαλό του δεν έχει την αποχώρηση από την Ένωση αλλά την εξέλιξη του έργου που έχει ξεκινήσει από πέρσι. Δεν είναι από τους προπονητές που θα συζητήσουν για άλλη ομάδα, ενώ έχει συμβόλαιο με μια άλλη.

Η προσήλωση στην ΑΕΚ και η... ανεπιθύμητη Αμερική

Ο πάντα ευγενικός Ματίας Αλμέιδα απάντησε στην ομάδα που του έκανε την πρόταση, πως για την ώρα δεν ενδιαφέρεται. Από το καλοκαίρι ίσως! Επίσης κυκλοφόρησαν σενάρια και στην Αμερική, όπου έχει περάσει από τον πάγκο της Σαν Χοσέ, πως έχει μια πολύ δυνατή πρόταση.

Η επιστροφή στην Αμερική δεν είναι στις επιθυμίες του. Αλλά ούτε και το να κοουτσάρει ομάδα από την Αραβία. Εκείνο που θα τον έκανε να δείξει παραπάνω ενδιαφέρον θα ήταν μια πρόταση από κάποια ομάδα της Premier League, της Serie A ή της La Liga! Αυτό το τελευταίο έχει ένα ενδιαφέρον!