Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού κινούνται για την ενίσχυση της ομάδας μεσοαμυντικά με την περίπτωση του Τσικίνιο της Μπενφίκα να είναι ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες.

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Τσικίνιο ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει ρίξει λογικά τα... δίχτυα του στην πορτογαλική αγορά με τον Κάρλος Καρβαλιάλ στον πάγκο του. Με την υπόθεση του Ρικάρντο Όρτα να μην προχωράει προς το παρόν λόγω των απαιτήσεων της Μπράγκα, οι ερυθρόλευκοι έστρεψαν τις τελευταίες μέρες το βλέμμα τους στην περίπτωση του Τσικίνιο, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία. Ο Πορτογάλος χαφ βρίσκεται στην Μπενφίκα από το 2019 έχοντας γεμάτες χρονιές, ενώ έχει δοθεί και δανεικός σε Μπράγκα και Γκιρεσούνσπορ ενδιάμεσα. 


Τελειώνει το συμβόλαιο του Τσικίνιο με την Μπενφίκα

Φέτος ο 28χρονος πλέον κεντρικός χαφ έχει χάσει τη θέση του στην πορτογαλική ομάδα με αποτέλεσμα να ψάχνει αλλού την συνέχεια της καριέρας του. Ο Τσικίνιο έχει προτάσεις κι από άλλες ομάδες αλλά η περίπτωση του Ολυμπιακού τον... ιντριγκάρει περισσότερο με τον προπονητή των ερυθρολεύκων να ψάχνει παίκτη με τα στοιχεία του. Φέτος στην Μπενφίκα έχει αγωνιστεί σε 16 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις με το συμβόλαιο του να λήγει το καλοκαίρι.