Όσο τον χάρηκαν τον… χάρηκαν τον Τζα Μοράντ οι Γκρίζλις καθώς πάνω που επέστρεψε ξανά στην αγωνιστική δράση ο Αμερικάνος γκαρντ μετά την τιμωρία του, τραυματίστηκε σοβαρά στον ώμο του στην προπόνηση  με αποτέλεσμα να χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και να χάσει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 24χρονος στάθηκε ιδιαίτερα άτυχος στην προπόνηση του Σαββάτου αφού υπέστη αποκόλληση επιχειλίου χόνδρου, τραυματισμός που τον οδηγεί σε χειρουργείο και του στερεί το δικαίωμα να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της σεζόν. Φυσικά, πρόκειται για ένα τεράστιο πλήγμα για την ομάδα του η οποία καλείται να διαχειριστεί αυτή την μεγάλη απώλεια.





Οι φοβεροί αριθμοί του Μοράντ στα 9 ματς με τους Γκρίζλις

Νούμερα που… εντυπωσιάζουν φέρουν οι μυθικές αποδόσεις του Μοράντ στο παρκέ αφού σε 9 παιχνίδια που πρόλαβε να αγωνιστεί τη φετινή αγωνιστική περίοδο 2023/24 στο NBA, μέτρησε  25,1 πόντους, 8,1 ασίστ και 5,6 ριμπάουντ. Οι Γκρίζλις τη δεδομένη στιγμή έχουν 13 νίκες και 23 ήττες ενώ χάνοντας τον… ηγέτη τους φαντάζει πολύ δύσκολη η είσοδο τους στα playoffs.

Το χρονικό της τιμωρίας του Μοράντ λόγω... οπλοκατοχής!

Υπενθυμίζεται σε όσους δεν το... γνωρίζουν πως ο Μοράντ είχε μείνει εκτός από τους πρώτες 25 αγώνες των Γκρίζλις λόγω τιμωρίας η οποία προήλθε έπειτα από... περιπέτειες με την αστυνομία. Συγκεκριμένα, ο 24χρονος εθεάθη στο Ίντερνετ να κρατάει όπλα ενώ έκανε βόλτα με τους φίλους του με αποτέλεσμα να δεχτεί... καμπάνα 25 αγωνιστικών και να αφήνει στα... κρύα του λουτρού την ομάδα του που στερήθηκε των υπηρεσίων του για μεγάλο χρονικό διάστημα.