Ο Φατίχ Τερίμ ετοιμάζεται για το ντεμπούτο στο πάγκο του Παναθηναϊκού με τις "κεραίες" του να είναι ανοιχτές για πιθανή ενίσχυση των πρασίνων.

Η λίστα του Τερίμ για την ενίσχυση του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός με την προσθήκη του Τούρκου τεχνικού στο πάγκο, έχει βγει στην αγορά και ψάχνει παίκτες για την ενισχυσή του. Σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα το "τριφύλλι" έχει ήδη καταλήξει στους στόχους του για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, με μεγάλα ονόματα να βρίσκονται στη λίστα του Τερίμ. Σε περίοπτη θέση βρίσκεται και ο Τάσος Μπακασέτας, το όνομα του οποίου ακούγεται από την πρώτη μέρα που ανέλαβε ο Τούρκος προπονητής. 


Οι μεταγραφικοί στόχοι του Παναθηναϊκού

Ένα από τα ονόματα που προκαλούν αίσθηση είναι εκείνο του αριστερού μπακ της Γαλατασαράι, Ανχελίνο, με τον Ισπανό αριστερό μπακ να έχει ξεκινήσει από τους μικρούς της Μάντσεστερ Σίτι ενώ τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί γεμάτες χρονιές στη Bundesliga με τις φανέλες της Λειψίας και της Χόφενχαϊμ.



Ένας παλιός γνώριμος του Φατίχ Τερίμ βρίσκεται στη λίστα που "παρέδωσαν" οι Τούρκοι, με τον Ζέρσον Φερνάντες να αποτελεί διακαή πόθο του Τούρκου προπονητή. Οι δυο τους είναι παλιοί γνώριμοι καθώς είχαν συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν στη Γαλατασαράι.



Ένας από τους αμυντικούς τους οποίους φέρεται να προσέγγισε ο Παναθηναϊκός είναι ο Τσαγκλάρ Σογιουντσού που έχει πέρασει από Bundesliga και Premier League με τις φανέλες των Φράιμπουργκ και Λέστερ αντίστοιχα. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία ενώ πήρε μεταγραφή ως ελεύθερος το καλοκαίρι για την Ατλέτικο Μαδρίτης. Η αλήθεια είναι ότι φαίνεται πως δεν έχει πείσει σε μεγάλο βαθμό τον Τσόλο Σιμεόνε, καθώς έχει αγωνιστεί σε μόλις 8 αγώνες τη φετινή χρονιά.