Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται για την 16η αγωνιστική της Super League τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων για το 2024. 

Το ντεμπούτο του Τερίμ στο πάγκο του Παναθηναϊκού

Οι πράσινοι ξεκινούν τη νέα χρονιά στη Λεωφόρο με τον Φατίχ Τερίμ να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Τούρκος τεχνικός ανακοίνωσε την αποστολή, με τον 18χρονο Φικάι να συμπεριλαμβάνεται μέσα. Ο λόγος δεν είναι άλλος από τις πολλές απουσίες του "τριφυλλιού" στη θέση του κεντρικού αμυντικού, με τους Γεβντάι και Αράο να είναι οι επικρατέστεροι να καλύψουν το κενό. Ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παρουσιαστεί διαφορετικός με τον Τερίμ στο πάγκο, καθώς οι αλλαγές στις προπονήσεις ήταν εμφανείς από τις πρώτες κιόλας μέρες με τον κόσμο των πρασίνων να περιμένει ένα πιο επιθετικό τρόπο παιχνιδιού, όμως λόγω του κεκλεισμένων των θυρών όμως να τους εμποδίζει να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας τους. 

Ο ανυπόμονος Λημνιός και τα εργομετρικά τεστ

Εκτός αποστολής όπως αναμενόταν για το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο Δημήτρης Λημνιός, το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα του Ιανουαρίου για τον Παναθηναϊκό. Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός που προέρχεται από αγωνιστική απραξία έδειξε πως πολύ σύντομα μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του στο "τριφύλλι" μιας και τα εργομετρικά τεστ που πέρασε ήταν εξαιρετικά, με τον παίκτη να δείχνει ανυπόμονος για το ντεμπούτο του με τη φανέλα των πρασίνων. Ακολουθούν άλλωστε σημαντικά ντέρμπι, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος (10/01). Ο Παλάσιος βρίσκεται στα "πιτς" λόγω θλάσης ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει το επίπεδο ετοιμότητας του Λημνιού.