Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έκανε το πάρτι του για τα 39α γενέθλιά του (γεννήθηκε στις 30 Δεκεμβρίου 1984) και ο Ντρέιμοντ Γκριν ήταν καλεσμένος, όπως αποκάλυψε το πανταχού παρόν TMZ

Ο Γκριν έχει μιλήσει πλειστάκις για τη φιλία του με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και πολλές φορές έχει εκληφθεί αυτό ως προσπάθεια να παίξει κάποια στιγμή μαζί του, ενώ και ο δεύτερος έχει δηλώσει ότι όνειρό του είναι να αγωνιστεί μαζί με τον Στεφ Κάρι. Τα δεδομένα δικαιώνουν τρόπον τινά τις υποψίες ότι βρίσκεται στο μυαλό του, μια και ο Γκριν συμπεριφέρεται λες και θέλει να φύγει από τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς ενώ είχε δηλώσει πως θα έπαιρνε... άδεια από τον Στιβ Κερ για να παρακολουθήσει το παιχνίδι που ο Τζέιμς θα γινόταν πρώτος σκόρερ στην Ιστορία του NBA. Αυτό δεν έγινε, το μήνυμα, όμως, πέρασε. Αξίζει να υπενθυμιστεί ότι μια κλωτσιά του Γκριν στον Τζέιμς, στους τελικούς του NBA το 2016, έγινε η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής των Κλίβελαντ Καβαλίερς, της πρώτης ομάδας που ανέτρεψε εις βάρος της 3-1 για να κατακτήσει το δαχτυλίδι. 



Μετά το τελευταίο καζίκι που σκάρωσε, ένα από τα πολλά, με την μπουνιά του στον Γιουσούφ Νούρκιτς στο παιχνίδι των Φοίνιξ Σανς με τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, ο Γκριν τιμωρήθηκε επ' αόριστον από το NBA ενώ φέρεται να επισκέπτεται σύμβουλο ψυχικής υγείας. Οι Γουόριορς, από τη μεριά τους, βρίσκονται στο 15-17 στην Περιφέρεια της Δύσης και δεν μπαίνουν, τώρα, στα Play-in, ενώ χωρίς τον Γκριν είναι στο 5-4.



Το πάρτι ήταν, φυσικά, γκράντε, αφού καλεσμένοι ήταν οι  Τζέι Ζι, Μπιγιόνσε, φυσικά ο συμπαίκτης του Τζέιμς στους Λέικερς, ο Άντονι Ντέιβις,  ο ηθοποιός Ντον Τσιντλ και ο ράπερ 2 Chainz.