Η πρώτη αποστολή είναι για τον Φατίχ Τερίμ είναι γεγονός με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να ετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Η πρώτη αποστολή Τερίμ στον Παναθηναϊκό

Έτοιμος για τον πρώτο αγώνα της χρονιάς είναι ο Παναθηναϊκός με τον Φατίχ Τερίμ να ανακοινώνει την πρώτη του αποστολή ως προπονητής των πρασίνων. Ο Τούρκος προπονητής που θα κάνει το ντεμπούτο του απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, αντιμετωπίζει θέματα στη θέση του κεντρικού αμυντικού, γιατί πέραν του σοβαρού τραυματισμού του Μάγκνουσον θα χάσει όλη τη χρονιά, εκτός βρίσκονται με προβλήματα οι Πάλμερ Μπράουν και Σένγκεφελντ. Μοναδικός διαθέσιμος καθαρόαιμος κεντρικός αμυντικός έχει μείνει ο Γεβντάι.

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο 18χρονος Φικάι 

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δε διστάσε να πάρει στην αποστολή τον Φικάι, δείχνοντας πως εμπιστεύεται τους νέους παίκτες των πρασίνων, δίνοντας του την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του αν κι εφόσον χρειαστεί κατά τη διάρκεια του αγώνα. Κανονικά συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι Τζούρισιτς και Τσέριν.

Αναλυτικά η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Τσέριν, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Φικάι.