Μετά το Μαρούσι, από το οποίο ο Παναθηναϊκός πέρασε νικώντας 92-79 για τη 12η αγωνιστική της Basket League, ο Λούκα Βιλντόζα άλλαξε το χρόνο με την αγαπημένη του, βολεϊμπολίστρια της τουρκικής Μερίνος, Μίλιτσα Τάσιτς. Η τελευταία είχε γνωστοποιήσει την παρουσία της στην Αθήνα με ανάρτησή της, στην οποία εμφανίστηκε να φορά τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέσα στο ΟΑΚΑ, στο περιθώριο του παιχνιδιού με τον Ερυθρό Αστέρα για τη 17η αγωνιστική της Euroleague. 

Ο Βιλντόζα περιθάλπτεται με στοργή από τη διεθνή Σέρβα, η οποία αυτοαποκλήθηκε νούμερο ένα φαν του, όπως αποδεικνύεται και από τις φωτογραφίες που ανήρτησε στο instagram της και που τους δείχνουν να αλλάζουν χρόνο κάτω από τον αττικό ουρανό. Πιο έκδηλη έκφραση συναισθήματος εμφανίζεται σε στόρι που έκανε. 



Οι δυο τους θα χωριστούν την Τρίτη, 2 Ιανουαρίου, αφού ο Παναθηναϊκός πετά για τη Χώρα των Βάσκων, προκειμένου να παίξει με την Μπασκόνια, ενώ την Παρασκευή έχει νέο εκτός έδρας ματς με τη Βαλένθια. Η Τάσιτς πρέπει να επιστρέψει, επίσης, στην Τουρκία, αφού παίζει στη Μερίνος, που είναι τρίτη στο δεύτερο γκρουπ της δεύτερης εθνικής κατηγορίας.