Οι πρώτες αθλητικές μεταδόσεις της χρονιάς περιέχουν αγώνες του NBA, Premier League αλλά και τους Έλληνες τενίστες που ξεκινούν τις προσπάθειες του United Cup.

Με το Λίβερπουλ - Νιουκάστλ ξεκινάει το 2024 στη Premier League

Μεγάλο παιχνίδι εγκαινιάζει τη χρονιά στη Premier League με τη Λίβερπουλ να αντιμετωπίζει την Νιουκάστλ στο "Άνφιλντ". Οι γηπεδούχοι μετά το διπλό κόντρα στη Μπέρνλι ανέβηκαν στη πρώτη θέση της βαθμολογίας στο τέλος του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, και θέλουν να ξεκινήσουν το 2024 με τον ίδιο ακριβώς τρόπο. Από τη πλευρά του οι φιλοξενούμενοι, βρίσκονται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση μιας και προέρχονται από τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε παιχνίδια, με το πιο πρόσφατο να έιναι η ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο "Σεντ Τζέιμς Πάρκ" 

Με Τσιτσιπά και Σάκκαρη στο United Cup ξεκινάει η νέα χρονιά 

Νωρίς νωρίς ξεκινάνε οι υποχρεώσεις των δύο Ελλήνων αθλητών στο τένις, με τη Μαρία Σάκκαρη και τον Στέφανο Τσιτσιπά να αγωνίζονται στο United Cup με τα χρώματα της Εθνικής μας ομάδας. Η ελληνική αποστολή έχει ως μοναδικό στόχο τη πρώτη θέση και "κατεβαίνει" με τη καλύτερη σύνθεση για ν' αντιμετωπίσει αρχικά τη Χιλή κι εφόσον την κερδίσει να αντιμετωπίσει τον Καναδά, που έχει ήδη κάνει μία νίκη στον μίνι όμιλο. Θυμίζουμε ότι πέρσι η ελληνική ομάδα είχε φτάσει μέχρι τα ημιτελικά και θέλει να το επαναλάβει και φέτος. 


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

14:30 COSMOTE SPORT 1 Σάντερλαντ - Πρέστον Sky Bet EFL Championship
17:00 COSMOTE SPORT 1 Πλίμουθ - Γουότφορντ Sky Bet EFL Championship
17:00 COSMOTE SPORT 2 Ντέρμπι - Πίτερμπορο Αγγλία: 1η Κατηγορία
19:15 COSMOTE SPORT 3 Σέφιλντ Γουένσντει - Χαλ Sky Bet EFL Championship
22:00 NOVASPORTS PREMIER Λίβερπουλ - Νιουκάστλ Premier League
22:00 COSMOTE SPORT 4 Νιου Γιορκ Νικς - Μινεσότα Τίμπεργουλβς NBA
01:30 ΕΡΤ SPORTS 2 Μαρία Σάκκαρη - Ντανιέλα Σέγκελ United Cup
03:00 ΕΡΤ SPORTS 2 Στέφανος Τσιτσιπάς - Νικόλα Τζάρι United Cup
04:00 COSMOTE SPORT 4 Γιούτα Τζαζ - Ντάλας Μάβερικς NBA
05:00 ΕΡΤ SPORTS 2 Μεικτό διπλό United Cup