Οι Λος Άντζελες Λέικερς ηττήθηκαν με 108-106 από τους Τίμπεργουλβς στη Μινεσότα, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να "φωνάζει" για τη διαιτησία στο τέλος του αγώνα.

"Έξω φρενών" με τους διαιτητές του NBA ο Λεμπρόν Τζέιμς

Χαρακτηριστικά, οι "Λιμνάνθρωποι" πήγαν να ολοκληρώσουν μία σπουδαία ανατροπή μιας και βρέθηκαν πίσω με επτά πόντους 35 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και σαν μία άλλη... Εθνική Ελλάδος του 2005 παραλίγο να πάρουν το παιχνίδι. Οι διαιτητές όμως είχαν διαφορετική άποψη μιας και ο Λεμπρόν Τζέιμς σούταρε για "3" με 2,3 δευτερόλεπτα για τη λήξη αλλά εκείνοι το "μέτρησαν" για δύο πόντους, με τον παίκτη των Λέικερς να μη μπορεί να χωνέψει αυτή την εξέλιξη, αλλά να τη δέχεται με την ομάδα του τελικά να ηττάται με 108-106.


"Γιατί έχουμε το ριπλέι;" απόρησε ο Λεμπρόν Τζέιμς

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν έμεινε βέβαια εκεί καθώς μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως: "Ακόμα και ο Στίβι Ουόντερ θα μπορούσε να δει ότι δεν πατάω τη γραμμή" και συμπλήρωσε: "Το πόδι μου είναι πίσω από τη γραμμή, είναι ξεκάθαρο. Μπορείς να δεις την απόσταση μεταξύ του ποδιού μου και της γραμμής του τριπόντου". Στο τέλος μάλιστα απόρησε κι ανέφερε: " Γιατί έχουμε το ριπλέι; Γιατί έχουμε το ριπλέι, όταν ακόμα και το ριπλέι κάνεις λάθος;" με το αποτέλεσμα βέβαια στο τέλος να μην αλλάζει.