Τα περίεργα σκηνικά στην Τουρκία δε λένε να σταματήσουν, με τους οπαδούς της Ανκαραγκουτσού από την πλευρά τους να αποθεώνουν τον πρόεδρο της ομάδας τους στην αποφυλάκιση του για... τη γροθιά που έριξε στο διαιτητή.

Αποφυλακίστηκε εν μέσω αποθέωσης ο πρόεδρος που γρονθοκόπησε τον διαιτητή

Ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού Φαρούκ Κότσα, πριν περίπου δύο εβδομάδες μπήκε στον αγωνιστικό χώρο μετά το τέλος του ματς της ομάδας του κόντρα στην Ρίζεσπορ και γρονθοκόπησε τον Χαλίλ Ομούτ Μέλερ που ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης. Η ομάδα τιμωρήθηκε με 63.000 ευρώ πρόστιμο και πέντε αγώνες κεκλεισμένων των θυρών με τον Κότσα να τιμωρείται με ισόβιο(!) αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί της τούρκικης ομάδας δεν ξεχνούν τον πρόεδρο και τον αποθεώνουν στην αποφυλάκιση του. 


"Λαϊκός ήρωας" ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού

Έτσι λοιπόν οι οπαδοί της Ανκαραγκουτσού αποθέωσαν ουσιαστικά τη κίνηση που έκανε ο πρόεδρος τους δείχνοντας πως αυτός ο άνθρωπος αντί να κατηγορηθεί, είναι ένα βήμα από το να γίνει... λαϊκός ήρωας για την πόλη της Ανκάρα.

Οι δηλώσεις του προέδρου της Ανκαραγκουτσού

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ομάδας έδειξε αμετανόητος ενώ δήλωσε: "

Δεν πρέπει να δίνουμε λόγους ώστε να δικαιολογήσουμε τον άδικο ή τον κλέφτη. Δυστυχώς, με μια γροθιά εναντίον αυτών που πραγματοποίησαν αυτά τα γεγονότα, ένιωσα ότι τους δικαίωσα. Η μορφή αντίδρασης μπορεί να ήταν λανθασμένη, αλλά το να είσαι άνθρωπος, να είσαι άντρας σημαίνει να αντιδράς στην αδικία και στο λάθος.
Δεν είμαι ήρωας. Συγνώμη για ότι έγινε. Ευχαριστώ όλους όσους μου έστειλαν μηνύματα συμπαράστασης. Πήρα πάρα πολλά, από άλλους προέδρους αλλά και φιλάθλους άλλων ομάδων."