Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ήρθε σε επικοινωνία με τον διαιτητή, Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ, που κατέληξε στο νοσοκομείο μετά την επίθεση από τον πρόεδρο της Ανκαραγκιουτσού.

Ο διαιτητής Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ νοσηλεύεται μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον Φαρούκ Κοτσά μετά το τέλος του αγώνα Ανκαραγκουτσού – Ρίζεσπορ. Δέχθηκε πρώτα μπουνιά από τον πρόεδρο της φιλοξενούμενης ομάδας, Φαρούκ Κότσα, και στη συνέχεια κλωτσιές.

Ο Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ αποχώρησε σοβαρά τραυματισμένος από το γήπεδο, με τον πρόεδρο της τουρκικής ομοσπονδίας να ανακοινώνει τα ξημερώματα της Τρίτης, ότι οι αγώνες σε όλα τα πρωταθλήματα της γειτονικής χώρας αναβλήθηκαν επ’ αόριστον.

Δείτε βίντεο:

 

Θέση για όλα όσα εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος του αγώνα Ανκαραγκουτσού – Ρίζεσπορ πήρε και ο πρόεδρος της Τουρκίας, καταδικάζοντας το περιστατικό και ανακοινώνοντας την αποβολή του Φαρούκ Κότσα από το κόμμα του. Ο πρόεδρος της Ανκαραγκουτσού είναι μέλος του κόμματος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και πρώην βουλευτής.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Τσγίπ Ερντογάν επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον άτυχο διαιτητή -ο οποίος νοσηλεύεται με κάταγμα στο ζυγωματικό- και του ευχήθηκε “περαστικά”.

Δείτε βίντεο: