Εκτός της νίκης των Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς το μενού του NBA είχε ακόμα πέντε παιχνίδια με σπουδαίες μάχες αλλά κι εύκολες επικρατήσεις.

Σπουδαία ανατροπή στο NBA για τους λειψούς Καβαλίερς κόντρα στους Μάβερικς

Απίστευτη ανατροπή για τους Καβαλίερς κόντρα στους Μάβερικς μέσα στο Ντάλας. Οι φιλοξενούμενοι παρόλο που αγωνίστηκαν με πολύ σημαντικές απουσίες έχοντας εκτός τους Μίτσελ, Γκάρλαντ, Μόμπλεϊ επικράτησαν της ομάδας του Λούκα Ντόντσιτς. Το Κλίβελαντ βρέθηκε να χάνει ακόμα και με 20 πόντους στη δεύτερη περίοδο ενώ ήταν στο (-9) 5:30 περίπου λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, αλλά επικράτησε τελικά με 110-113.


Απίστευτος Τζάρετ Άλεν κέρδισε τον "μοναχικό καβαλάρη" Λούκα Ντόντσιτς

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Τζάρετ Άλλεν ο οποίος μία μέρα μετά το εντυπωσιακό double double του Αντρέ Ντράμοντ, πήρε εκείνος τη σκυτάλη έχοντας 24 πόντους με 23 ριμπάουντ, δίνοντας μάλιστα και 6 ασίστ οδηγώντας τους Καβαλίερς στη σημαντική νίκη. Από την πλευρά των γηπεδούχων, για ακόμα ένα παιχνίδι "μοναχικός καβαλάρης" ήταν ο Λούκα Ντόντσιτς με 39 πόντους, 7 ριμπάουντ και 6 ασίστ, με τον Σλοβένο γκαρντ να ψάχνει έξαλλος να βρει βοήθεια... χωρίς όμως αντίκρισμα.

Επίδειξη δύναμης των 76ερς μέσα στο Ορλάντο κόντρα στους Μάτζικ

Μεγάλη νίκη για τους 76ερς κόντρα στους Μάτζικ στο Ορλάντο με 92-112, σ' ένα παιχνίδι που η Φιλαδέλφεια έκανε επίδειξη δύναμης. Οι φιλοξενούμενοι παρά την απουσία του MVP τους, Τζοέλ Εμπίντ, έδειξαν πως έχουν κι άλλες λύσεις στη φαρέτρα τους με τους Μάξεϊ και Μέλτον να οδηγούν τη Φιλαδέλφεια στη νίκη. Από πλευράς γηπεδούχων 19 πόντους είχε ο Μπανκέρο αλλά με 6/21 σουτ, με τον Φρανζ Βάγκνεν να είναι αυτός που τελικά ξεχώρισε για τους "μάγους". 

Πέτυχαν 36άρες Αλεξάντερ και Γουίλιαμς στη νίκη κόντρα στη Νέα Υόρκη

Το δίδυμο Σάι Γκίλτζιους Αλεξάντερ και Τζέιλεν Γουίλιαμς έδωσαν τη νίκη στους Θάντερ κόντρα στους Νικς στην Οκλαχόμα. Οι δύο παίκτες είχαν από 36 πόντους έκαστως με τον δεύτερο μάλιστα να έχει 5/5(!) τρίποντα, ενώ ο Σάι από τη πλευρά του μάζεψε 7 ριμπάουντ και έδωσε 8 ασίστ. Για τη Νέα Υόρκη, πάλεψαν οι Ραντλ και Μπράνσον αλλά δεν ήταν αρκετοί για να δώσουν τη νίκη στην ομάδα τους. 

Το πρώτο triple double του Κέβιν Ντουράντ 

Επιστροφή στις νίκες για τους Φοίνιξ Σανς με εμφατικό τρόπο επικρατώντας με 113-129 των Ρόκετς μέσα στο Χιούστον. Ο Κέβιν Ντουράντ ήταν φανταστικός για τους φιλοξενούμενους πετυχαίνοντας το πρώτο του triple double για φέτος με 27 πόντους 10 ριμπάουντ και 16(!) ασίστ και οδήγησε στη νίκη την ομάδα του μετά από τρία σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα. Για τους γηπεδούχους πάλεψε ο εξαιρετικός φέτος Σενγκούν με 24 πόντους. 



Αναλυτικά τα αποτελέσματα της βραδιάς στο NBA:

Μάτζικ- 76ερς 92-112
Γουίζαρντς- Ράπτορς 102-132
Νετς- Μπακς 122-144
Ρόκετς- Σανς 113-129
Θάντερ- Νικς 129-120
Μάβερικς- Καβαλίερς 110-113