Ο Νεϊμάρ βρίσκεται εκτός αγωνιστικής δράσης τουλάχιστον δύο μήνες κι από το παιχνίδι κόντρα στην Ουρουγουάη στις 18/10, γι' αυτό επέλεξε να "πνίξει" τον πόνο του για το τραυματισμένο του γόνατο... λίγο διαφορετικά.

Ο τραυματίας Νεϊμάρ οργάνωσε κρουαζιέρα με καλεσμένους... 3.500 άτομα

Ο σούπερ σταρ της Βραζιλίας που είναι υπεύθυνος για την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου βρίσκεται στα "πιτς" εξαιτίας του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη με την εθνική Βραζιλίας κόντρα στην Ουρουγουάη τον περασμένο Οκτώβριο. Έτσι πήγε την απόφαση με αφορμή τις γιορτές και μετά το πέρας των Χριστουγέννων να οργανώσει κάτι απλό για φίλους και γνωστούς... μια κρουαζιέρα για 3.500 άτομα.

Τριήμερη η κρουαζιέρα του Νεϊμάρ που δίνει το βροντερό παρών "ξεσαλώνοντας"

Η κρουαζιέρα θα διαρκέσει τρεις ημέρες και ξεκίνησε από το Σάντος που είναι άλλωστε και η ιδιαίτερη πατρίδα του Νεϊμάρ. Στη διάρκεια της θα περάσει από την Ακτή του Ριο Ντε Τζανέιρο για να καταλήξει τελικά εκεί απ' όπου ξεκίνησε. Ο Νεϊμάρ φυσικά είναι μαζί τους και δείχνει να το απολαμβάνει και με το παραπάνω.

Από 1.000 μέχρι 6.000 ευρώ έδωσαν για να ζήσουν την απόλυτη εμπειρία με τον  Νεϊμάρ

Όσοι βρίσκονται στη κρουαζιέρα πλήρωσαν από 1.000 μέχρι και 6.000 ευρώ για να μπορέσουν να λένε στα... εγγόνια τους αυτή την εμπειρία. Στο ταξίδι περιλαμβάνονται πάρτι, ζωντανές παραστάσεις αλλά και συναυλίες, ενώ δεν λείπουν και τα καταστήματα μαζί με τα καζίνο.