Σπουδαίες αναμετρήσεις του NBA έχει το μενού των αθλητικών μεταδόσεων την ημέρα των Χριστουγέννων.

Ρεβάνς 48 ώρες μετά ψάχνουν οι Νικς κόντρα στον Αντετοκούνμπο και τη παρέα του

Δεύτερο παιχνίδι μέσα σε δύο μέρες ανάμεσα στους Νιου Γιορκ Νικς και τους Μιλγούοκι Μπακς (19:00). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά από μια "γεμάτη" εμφάνιση στη Νέα Υόρκη, ετοιμάζεται να το επαναλάβει στο ίδιο γήπεδο σχεδόν 48 ώρες μετά. Οι μεν Νικς θέλουν να πάρουν εκδίκηση για την ήττα και να πάρουν το "αίμα" τους πίσω, ενώ οι δε Μπακς θέλουν να τους "κλείσουν" το σπίτι ξανά και να δείξουν οτι είναι από τα αφεντικά της Ανατολής. 

Τιτανομαχία Γιόκιτς- Κάρι με σκοπό να συνεχίσουν τις σερί νίκες και οι δύο ομάδες

Σπουδαίο παιχνίδι ανάμεσα στους πρωταθλητές Ντένβερ Νάγκετς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς (21:30). Οι δύο ομάδες βρίσκονται σε καλή κατάσταση καθώς αμφότερες προέρχονται από σερί νικών. Η ομάδα του Νίκολα Γιόκιτς έχει τέσσερις σερί νίκες με την τελευταία κόντρα στους Χόρνετς μέσα στη Σάρλοτ, ενώ η παρέα του Στεφ Κάρι έχει πέντε σερί νίκες, επικρατώντας στο τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στους Μπλέιζερς.

Ντέρμπι από τα παλιά για Σέλτικς και Λέικερς με Τέιτουμ και Λεμπρόν να είναι έτοιμοι να ηγηθούν

Μεγάλη μάχη αναμένεται στον αγώνα ανάμεσα στους Λος Άντζελες Λέικερς και τους Μπόστον Σέλτικς και το "ζευγάρωμα" ανάμεσα στον Τζέισον Τέιτουμ και τον Λεμπρόν Τζέιμς (τα μεσάνυχτα της Τρίτης). Οι γηπεδούχοι έσπασαν το σερί τεσσάρων ηττών κερδίζοντας μέσα στην έδρα των εξαιρετικών φέτος Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και θέλουν να δείξουν πως βγήκαν από το τέλμα που βρίσκονταν. Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους, βρίσκονται στη πρώτη θέση της Ανατολής και παίζουν δεύτερο συνεχομενο παιχνίδι στο Λος Άντζελες , μετά την άνετη επικράτηση τους κόντρα στους Κλίπερς λίγα 24ωρα νωρίτερα.  

Μαϊάμι Χιτ- Φιλαδέλφεια 76ερς στην Ανατολή και Φοίνιξ Σανς- Ντάλας Μάβερικς στη Δύση κλείνουν τη βραδιά στο NBA

Η βραδιά στο NBA κλείνει με δύο ακόμα αμφίρροπες αναμετρήσεις. Η μία αφορά την Ανατολή καθώς οι Μαϊάμι Χιτ υποδέχονται τους Φιλάδελφεια 76ερς(03:00) με τις δύο ομάδες να βρίσκονται στην πέμπτη και τη τρίτη θέση της βαθμολογίας αντίστοιχα. Οι Χιτ με τον Χίροου να επιστρέφει σε εξαιρετική κατάσταση θέλουν να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ και να συνεχίσουν τις νίκες, αλλά πέφτουν πάνω στον "τρομακτικό" φέτος Τζοέλ Εμπίντ που κάνει πράγματα και θαύματα, έχοντας φτάσει τα 13 σερί παιχνίδια με τουλάχιστον 30+ πόντους και 10+ ριμπάουντ οδηγώντας τη Φιλαδέλφεια εκ του ασφαλούς. Στη Δύση με τη σειρά της έχουμε τη "ματσάρα" ανάμεσα στους Φοίνιξ Σανς και τους Ντάλας Μάβερικς με τις δύο ομάδες να "παλεύουν" να κάνουν ένα καλό σερί για να αναρριχηθούν στην εξαιρετικά ανταγωνιστική φέτος δυτική περιφέρεια. Η "κόντρα" ανάμεσα σε Ντουράντ και Ντόντσιτς αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον.


Αναλυτικά οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας:

18:00 COSMOTE SPORT 8 Νταρουσάφακα- Φενερμπαχτσέ Μπάσκετ: Τουρκία
19:00 COSMOTE SPORT 4 Νιου Γιορκ Νικς- Μιλγουόκι Μπακς NBA
21:30 COSMOTE SPORT 7 Ντένβερ Νάγκετς- Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς NBA
00:00 COSMOTE SPORT 4 Λος Άντζελες Λέικερς- Μπόστον Σέλτικς NBA
03:00 COSMOTE SPORT 5 Μαϊάμι Χιτ- Φιλαδέλφεια 76ερς NBA
05:30 COSMOTE SPORT 4 Φοίνιξ Σανς- Ντάλας Μάβερικς NBA