Ήταν ο κορυφαίος παίκτης του αγώνα κόντρα στην Αρμάνι μέχρι τρία λεπτά πριν το φινάλε. Τότε μετά από ένα από τα πολλά σκληρά φάουλ που του έγιναν, ο Ματίας Λεσόρ έπεσε άγαρμπα στο παρκέ του "Μεδιολάνουμ Φόρουμ" και αποχώρησε υποβασταζόμενος.

Ο Εργκίν Αταμάν, οι συνεργάτες του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος που βρέθηκε στο Μιλάνο αλλά και όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού ανησύχησε υπερβολικά, όμως η κλινική εικόνα του παίκτη είχε ήδη βελτιωθεί προτού η αποστολή αναχωρήσει για την επιστροφή στην Ελλάδα. Οι εξετάσεις που έκανε ο Γάλλος με την επιστροφή στην Αθήνα βγήκαν καθαρές και έτσι ο άτυπος συναγερμός έληξε.

Ο Λεσόρ τη φετινή σεζόν είναι εκ των σταθερότερων παικτών του Παναθηναϊκού μετρώντας στη Euroleague 14,4 πόντους και 5,9 ριμπάουντ με 18,9 μονάδες στο σύστημα αξιολόγησης.

Όπως είναι λογικό, ο Αταμάν θα αφήσει τον Γάλλο εκτός από την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Προμηθέα ώστε να προφυλάξει το... θηρίο του καθώς ο παίκτης δεν έχει συνέλθει ακόμα από τους πόνους στη μέση. Τις επόμενες μέρες θα λάβει την απαραίτητη φροντίδα από το ιατρικό team του Παναθηναϊκού ώστε να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα.