Ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που θριάμβευσε το Σαββατοκύριακο στα σπορ και αναρριχήθηκε στις κορυφές των βαθμολογιών στη Volleyleague και τη Handball Premier. 

Συγκεκριμένα, οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν τον Παναθηναϊκό το Σάββατο με σκορ 3-1 στου Ρέντη και προσπέρασαν τους "πράσινους", έχοντας μάλιστα παιχνίδι λιγότερο, στη βαθμολογία, αφού έφτασαν τους 21 βαθμούς, έχοντας κάνει το απόλυτο 7 στα 7. Ο ΠΑΟΚ ακολουθεί στην τρίτη θέση με το 3-1 επί της Καλαμάτας, ενώ τέταρτος παραμένει ο Μίλωνας, παρ' ότι το παιχνίδι με τον Φοίνικα στη Σύρο αναβλήθηκε λόγω κακών καιρικών συνθηκών, που δεν επέτρεπαν το ταξίδι στο Αιγαίο. 



Τα αποτελέσματα της Volleyleague Ανδρών (8η αγωνιστική): Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 3-1, Καλαμάτα 80-ΠΑΟΚ 1-3, Κηφισιά-Πήγασος Πολίχνης 3-0, Φοίνικας Σύρου-Μίλων (αναβλήθηκε). 

Volleyleague Γυναικών: Συγκάτοικοι στην κορυφή


Ο ΑΟ Θήρας έχασε 3-1 από την ΑΕΚ και έπεσε από την κορυφή της βαθμολογίας στη Volleyleague Γυναικών, όπου πλέον συγκατοικούν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, οι οποίοι έχουν από 24 βαθμούς ύστερα από 10 αγωνιστικές. Οι "πράσινες" πέρασαν από την έδρα των Πρωταθλητών Πεύκων, νικώντας 3-1, ενώ τα κορίτσια του Λορέντσο Μιτσέλι νίκησαν εύκολα 3-0 σετ τη Θέτιδα στου Ρέντη. ΑΟ Θήρας και ΑΕΚ έχουν από 22 βαθμούς. 

Τα αποτελέσματα (10η αγωνιστική): Πρωταθλητές Πεύκων-Παναθηναϊκός 1-3, Ολυμπιακός-Θέτις 3-0, ΑΕΚ-ΑΟ Θήρας 3-1, Μαρκόπουλο-ΠΑΟΚ 0-3, Άρης-Λαμία 2-3, Ηλυσιακός-Απολλώνιος 3-0. 

Κυρίαρχος στη Handball Premier 


Ο Ολυμπιακός κάνει μια εκπληκτική χρονιά στο χάντμπολ και αυτό αποδείχθηκε σε ένα γεμάτο ένταση εξ αναβολής ντέρμπι για την τρίτη αγωνιστική με την ΑΕΚ στα Λιόσια. Οι "ερυθρόλευκοι" νίκησαν 27-23 και έφτασαν στο 16 στα 16 μέσα στη σεζόν, αφού έχουν μόνο νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη. 



Αυτό ήταν το τελευταίο ματς πριν το Euro 2024, που γίνεται στη Γερμανία και λαμβάνει μέρος η Εθνική. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Γαλλία νίκησε τη Νορβηγία 31-28 στο Χέρνινγκ της Δανίας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Γυναικών. Σε ό,τι αφορά την Α1 χάντμπολ Γυναικών, η Νέα Ιωνία πέρασε από την έδρα της Αναγέννησης στην Άρτα, 33-29, και συνεχίζει να είναι πρώτη στη βαθμολογία ύστερα από εννιά παιχνίδια. Μαζί της στην κορυφή, με 16 βαθμούς, είναι ο ΠΑΟΚ, που νίκησε 35-23 το Πανόραμα. 

Τα αποτελέσματα (9η αγωνιστική): Αναγέννηση-Νέα Ιωνία 29-33, ΠΑΟΚ-Πανόραμα 35-23, Πυλαία-Κορυδαλλός 35-28, Καματερό-ΑΕΚ 27-19, Μέγας Αλέξανδρος-Αθηναϊκός 30-22.