Με ένα μήνυμα αποθέωσης προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ελληνική κυβέρνηση συνόδευσε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το σχόλιό του για την ανακοίνωση των μέτρων για την καταπολέμηση της βίας από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Παύλο Μαρινάκη.

Με ένα tag που έγραφε «Κυριάκος» και αναφερόταν στον Πρωθυπουργό και μερικά emoji που... χειροκροτούσαν, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού AKTOR όχι μόνο έδειξε να συμφωνεί με τα μέτρα που ανακοινώθηκαν, αλλά χρησιμοποίησε τη φράση “ήταν δίκαιο και έγινε πράξη”.

Γιαννακόπουλος: "Μπράβο στην κυβέρνηση, μπράβο στον πρωθυπουργό"

«Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη», είπε αρχικά o Δημήτρης Γιαννακόπουλος σε μήνυμά του στα social media και ακολούθως πρόσθεσε: «Μπράβο στην Κυβέρνηση, μπράβο και στον Πρωθυπουργό μας. Ήταν απόλυτα σωστή η απόφαση του». 

 

Όπως γνωστοποίησε η ελληνική κυβέρνηση, τα μέτρα που πάρθηκαν σε πρώτο βαθμό αφορούν αποκλειστικά το πρωτάθλημα της Super League και το ποδόσφαιρο και δεν “αγγίζουν” προς το παρόν την προσπάθεια Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στην Euroleague, με τους δύο «αιώνιους» να δίνουν τη δύσκολη μάχη τους στη συνέχεια της διοργάνωσης με τους φίλους τους κανονικά στις εξέδρες ΟΑΚΑ και Σταδίου “Ειρήνης και Φιλίας”.