Νικητής στον μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του βγήκε ο Μπρόνι Τζέιμς, ο οποίος μετά το σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε πριν περίπου πέντε μήνες, πάτησε ξανά γήπεδο σε αγώνα του NCAA.

Η επανεμφάνιση του Μπρόνι Τζέιμς στο NCAA μετά το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε

Ο 19χρονος γιος του Λεμπρόν αγωνίστηκε για περίπου 16 λεπτά και πέτυχε 4 πόντους, μάζεψε 3 ριμπάουντ, μοίρασε 2 ασίστ έχοντας μάλιστα κιόλας δύο κλεψίματα κ ένα μπλοκ, στην επανεμφάνιση του στο NCAA, γεγονός όμως που δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει η ομάδα του, οι USC Troyans την ήττα με 84-79 από το Long Beach State. 


Ο συγκινήμενος πατέρας Λεμπρόν Τζέιμς και το μήνυμα του στα social media

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν θα μπορούσε να λείπει απ' αυτή τη σημαντική ζωή στη στιγμή του γιου του. Βρέθηκε στο γήπεδο και κάθισε να παρακολουθήσει τον αγώνα από τις courts seats. Εμφανώς συγκινημένος μ' αυτή την εξέλιξη, έκανε ένα ποστάρισμα στο Instagram όπου ανέφερε: "Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ήταν σήμερα για μένα! Ειμαι κυριολεκτικά εξουθενωμένος και το μόνο που μπορώ να πω είναι Μπρόνι είσαι απλα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!!! Άσε τις νίκες και τις ήττες. Κέρδισες τον απόλυτο στόχο/πρωτάθλημα και αυτό είναι η ΖΩΗ!!! Περήφανος για σένα παιδί μου και σήμερα μου έδωσες περισσότερη ζωή! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ".

View this post on Instagram

A post shared by 👑 (@kingjames)