Τραγωδία στο γήπεδο "Λος Κάρμενες", όπου διεξαγόταν το παιχνίδι της Γρανάδας με την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τη 16η αγωνιστική της Liga, αφού 70χρονος πέθανε από ανακοπή καρδιάς

Ο τερματοφύλακας της Αθλέτικ, Ουνάι Σιμόν κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά στο 17' της αναμέτρησης, όμως, παρ' ότι ενημέρωσε άμεσα το διαιτητή της αναμέτρησης, αποδείχθηκε αργά. 

Στο σημείο, αφού ενημερώθηκαν οι υπεύθυνοι του γηπέδου, έφτασαν οι γιατροί της Γρανάδα, που έκαναν καρδιοαναπνευστική ανάνηψη στο φίλαθλο.

Οι υπόλοιποι φίλαθλοι κάλυψαν με άσπρο πέπλο τον άτυχο 70χρονο, προκειμένου να μην τραβηχτούν τηλεοπτικά πλάνα. Αφού δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες, ο φίλαθλος μεταφέρθηκε στο ιατρείο του γηπέδου κι από εκεί διακομίστηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

Το παιχνίδι διακόπηκε για λίγο στο 17' (προηγείτο με το γκολ του Ινιάκι στο 6' 1-0 η Μπιλμπάο) και αργότερα, ενώ οι παίκτες των δύο ομάδων κρατιούνταν ζεστοί στον αγωνιστικό χώρο, έφυγαν κατόπιν εντολής για τα αποδυτήρια. Σχεδόν μία ώρα αργότερα, ήταν η Αθλέτικ που έκανε γνωστό το θάνατο του φιλάθλου και την οριστική διακοπή της αναμέτρησης.