Ο Σάσα Βεζένκοφ, όσο περισσότερο παίζει τόσο πιο χρήσιμος είναι για τον προπονητή του στο, κάνοντας μάλιστα και ρεκόρ καριέρας με τη φανέλα των Σακραμέντο Κινγκς στο NBA κόντρα στους Φοίνιξ Σανς, σκοράροντας 14 πόντους.

Ξεκινάει από τη δεύτερη πεντάδα κι όλο ανεβαίνει ο Βεζένκοφ στο NBA

Δεν είναι λίγες οι φορές που υπάρχουν σενάρια και εικασίες που αφορούν την πιθανή ανταλλαγή του Σάσα Βεζένκοφ σε κάποια άλλη ομάδα του NBA. Μπορεί να μην είναι βασικός στα παιχνίδια των Κινγκς αλλά ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού, έχει βρει το ρόλο του στην δεύτερη πεντάδα της ομάδας, δείχνοντας πως μπορεί να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις και σ' αυτά που θα του ζητηθούν. 

Βάζει τέλος στα σενάρια ανταλλαγής του Βεζένκοφ ο προπονητής των Σακραμέντο Κινγκς


Ο προπονητής των "βασιλιάδων" τοποθετήθηκε στα σενάρια περί ανταλλαγής του Βούλγαρου φόργουορντ και έβαλε τέλος στα σενάρια. Συγκεκριμένα ανέφερε: "Ο Σάσα ξέρει να παίζει. Δεν είναι ο συνηθισμένος rookie. Έχει βρεθεί σε μεγάλες στιγμές, σε μεγάλα παιχνίδια, έχει πάρει μεγάλα σουτ και έχει βρεθεί αντιμέτωπος με πολλά διαφορετικά είδη άμυνας. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο άνετα θα νιώθει πάνω στο παρκέ σε διαφορετικές συνθήκες.
Σκόραρε με διαφορετικούς τρόπους, έκανε κοψίματα, πήρε επιθετικά ριμπάουντ, έβαλε τρίποντα. Είναι ένας έμπειρος παίκτης που ξέρει πως να παίζει και να εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα που του δίνει η αντίπαλη άμυνα.
Θέλουμε να έχουμε την ικανότητα να τον κρατήσουμε στο παρκέ, όσο περισσότερο μπορούμε. Όσο προσπαθεί να μας βοηθάει αμυντικά και μπορούμε να βρούμε τα σωστα matchup για όλους τους παίκτες που είναι στον αγωνιστικό χώρο, θα παίζει, γιατί είναι ένας πολύ καλός παίκτης και πήραμε μια γεύση απ' αυτό".