Με έναν οπαδό της Μαρσέιγ να κρατά ένα καπνογόνο κοντά στο στόμα του Μπομπ Μάρλεϊ που κρατά ένα τσιγάρο, έγινε ένα μέρος του παιχνιδιού της ΟΜ με τον Άγιαξ για την πέμπτη αγωνιστική του β' ομίλου στο Europa League, που έληξε με σκορ 4-3 υπέρ των Γάλλων. 

Το διαδραστικό κορέο των οπαδών της Μαρσέιγ ήταν απίθανο, αλλά είχε και ένα είδος πικαρίσματος. Ο Άγιαξ σχετίζεται, και μάλιστα στενά, με την οικογένεια του Μπομπ Μάρλεϊ, άλλωστε η ολλανδική ομάδα είχε βγάλει συλλεκτική εμφάνιση με το θρύλο της ρέγκε τη σεζόν 2021-22. 





Πάντως, αν ο θρυλικός Τζαμαϊκανός ζούσε, ακόμα κι αν είχε... κόψει το μαύρο, θα το ξανάρχιζε σε αυτό το ματς, το οποίο ήταν έπος. Ένα εκπληκτικό παιχνίδι στο οποίο η Μαρσέιγ προηγήθηκε τέσσερις φορές, ο Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έβαλε ένα φανταστικό γκολ με ψαλιδάκι και ο τερματοφύλακας του Άγιαξ, Ντιάντ Ραμάζ, ενώ η ομάδα του έπαιζε με 10, έκανε μια απίθανη γκάφα, πηγαίνοντας να μπλοκάρει στις καθυστερήσεις του ματς μία σέντρα η οποία καταφανέστατα έβγαινε άουτ και μετά έκανε πέναλτι, το οποίο αξιοποίησε ο Ομπαμεγιάνγκ για να χαρίσει τη νίκη στους Μασεγέζους. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΑΕΚ παίζει στο Άμστερνταμ για την τελευταία αγωνιστική του β' ομίλου, στις 22:00 την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου, και πρέπει να μη χάσει από τον Άγιαξ για να συνεχίσει την ευρωπαϊκή πορεία της στο Conference League.