Μετά την ήττα των Μπακς στο ντέρμπι της Ανατολικής Περιφέρειας από τους Σέλτικς, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε και αναφορά στην πιθανή παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες το επόμενο καλοκαίρι.

Το προολυμπιακό τουρνουά έρχεται στην Ελλάδα και το θέμα είναι πως θα κατεβεί η Ελλάδα. Με, ή χωρίς Γιάννη Αντετοκούνμπο; Ο "Greek Freak" ρωτήθηκε επί του θέματος, αλλά η απάντησή του ήταν διπλωματική.

O σταρ των Μπακς είπε: «Αυτήν τη στιγμή ανυπομονώ να πάω να δω τα παιδιά μου, μετά να παίξω με τους Γουίζαρντς, μετά να έχουμε μία καλή σεζόν στο NBA και αισίως να είμαστε αυτοί που θα αντέξουν μέχρι το τέλος και μετά να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στο Παρίσι, γιατί δεν έχουμε προκριθεί. Αν όλα αυτά γίνουν με τη σειρά και είμαστε στο Παρίσι, θα είμαι ενθουσιασμένος να βρεθώ εκεί».



Στα αγωνιστικά, το ντέρμπι της ανατολικής περιφέρειας του NBA, βρήκε νικητές τους Σέλτικς απέναντι στους Μπακς. Τα ελάφια βρέθηκαν να χάνουν ακόμα και με 21 πόντους, απείλησαν στο φινάλε και πήγαν να κλέψουν τη νίκη, αλλά το κάρφωμα του Λίλαρντ στα 15 δευτερόλεπτα βρήκε… σίδερο.

Οι Σέλτικς πήραν εν τέλει τη νίκη με 119-116. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 21 πόντους και 13 ριμπάουντ.