Έκλεψε καρδιές στο Βερολίνο με την πρώτη της εμφάνιση. Η εντυπωσιακή μπάλα του επόμενου Euro, που θα γίνει σε επτά μήνες στη Γερμανία, παρουσιάστηκε από τους διοργανωτές στο  Βερολίνο.

«Έρωτας» με την πρώτη ματιά. Η επίσημη μπάλα του Euro 2024 στα γήπεδα της Γερμανίας αποκαλύφθηκε στο Βερολίνο. Είναι εντυπωσιακή και αντανακλά στην ενέργεια και στον ενθουσιασμό για το  λαοφιλέστερο σπορ στον κόσμο.

Πολύχρωμη με γεωμετρικά σχήματα και τεχνολογικές δυνατότητες μεταφοράς δεδομένων στο var χάρη σε ενσωματωμένους αισθητήρες κίνησης. Ονομάζεται “Fussballliebe” αγάπη για το ποδόσφαιρο και την παρουσίασαν στο Βερολίνο ο πρώην αρχηγός της εθνικής  και Διευθυντής του Εuro  Φίλιπ Λαμ και ο τερματοφύλακας της Μπάγερν, Μανουέλ Νόιερ.

Αργεντινή

Στο Μπουένος Αϊρες, ο Λιονέλ Μέσι δεν έφερε μαζί του τη χρυσή μπάλα στην προπόνηση της Αργεντινής αλλά κέφι και χαμόγελα. Η κατάκτηση του μουντιάλ κατοχύρωσε και την υπέρτατη ατομική διάκριση στον 36χρονο σταρ και η παγκόσμια πρωταθλήτρια είναι επικεφαλής στη φάση των προκριματικών για το επόμενο παγκόσμιο τουρνουά.

Ο Μέσι έχει βάλει ήδη τρία γκολ και το ξημέρωμα γίνεται το ντέρμπι με την Ουρουγουάη.

Στην Αγγλία, μάλλον θυμηδία προκαλεί η σκέψη της διοργανώτριας αρχής για τη δεκάλεπτη αποβολή όσων παικτών αντικρίζουν κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία Το ποδόσφαιρο γοήτευσε γενιές και γενιές και για τις ατέλειές του και η αποστείρωση  αλλοιώνει το χαρακτήρα του. Επομένως κίτρινη κάρτα στους διαιτητές!

Βαρκελώνη

Στη Βαρκελώνη η δικαστική αρχή αποφάσισε να παραπέμψει σε δίκη τον Ντάνι Αλβες καθώς έκρινε επαρκή τα στοιχεία για τη σεξουαλική επίθεση σε νεαρή γυναίκα.

Ο πρώην 40χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής είναι προφυλακισμένος από τις 20 Ιανουαρίου.