Η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη βρέθηκε στην Καισαριανή και το «Μιχάλης Κρητικόπουλος» για να δει την αγαπημένη της ΑΕΚ κόντρα Κηφισιά για τη Super League.

Τη Μυρτώ συνόδεψε το μόνιμο στήριγμα της, η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσιου. Πριν τη σέντρα της αναμέτρησης ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου των βορείων προαστίων, Χρήστος Πρίτσας της χάρισε μια φανέλα και δεσμεύτηκε πως η οικογένεια της Κηφισιάς θα είναι δίπλα της.





Η Μυρτώ στις 22 Ιουλίου του 2012, στη παραλία «Χρυσή Ακτή» της Πάρου δέχθηκε άγρια επίθεση με βιασμό από τον Πακιστανό Αχμέτ Βακάς και έκτοτε παραμένει καθηλωμένη σε ένα κρεβάτι με αναπηρία 100%.

H ανάρτηση της ΠΑΕ Κηφισιά

«Η οικογένεια της Κηφισιάς και ο πρόεδρος της ομάδας, κ. Χρήστος Πρίτσας, έχουν την τιμή να φιλοξενούν απόψε μια ηρωίδα: τη Μυρτώ Παπαδομιχελάκη. Εδώ και δέκα χρόνια, η Μυρτώ μάς αποδεικνύει καθημερινά πως είναι μια πραγματική πολεμίστρια. Αποτελεί παράδειγμα για όλους, καθώς όχι μόνο δεν πτοήθηκε από τις δυσκολίες, αλλά μάχεται καθημερινά. Μαζί της, η μητέρα της, Μαρία Κοτρώτσιου, που την στηρίζει πάντα και παντού.

Ο κ. Πρίτσας αναλογιζόμενος το σπουδαίο μήνυμα που στέλνει η Μυρτώ, την στηρίζει έμπρακτα και δεσμεύεται πως η οικογένεια της Κηφισιάς θα είναι δίπλα της, στον αγώνα που δίνει καθημερινά.

Μαζί του, η κ. Ελένη Ντελιφιλιππίδη, εκπρόσωπος της εταιρείας Elite Strom, η οποία -πιστή στο κοινωνικό της έργο- θα παρέχει τη Μυρτώ ειδικό ανατομικό εξοπλισμό».