Στη σκιά τού «είμαι Παναθηναϊκός στο μπάσκετ και Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο» που κυκλοφόρησε ως φήμη πριν από περίπου δύο εβδομάδες και που μάλλον επρόκειτο για σαρκαστική τοποθέτηση, ο Στέφανος Κασσελάκης αποφάσισε οριστικά να πει τι ομάδα είναι και να λύσει τις παρεξηγήσεις. 

Η αθλητική προτίμηση του Στέφανου Κασσελάκη συνδέεται με το συνολικό φιζίκ του και η ευκαιρία δόθηκε με τη συμμετοχή του στο Spetses mini Marathon. Έτσι, επέλεξε να απαντήσει στο ερώτημα που δεν είχε απαντήσει ξεκάθαρα από τότε που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή. 

Μιλώντας στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη «Πρωταγωνιστές», απάντησε πως υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ.

Για να ξεκαθαρίσει, μάλιστα, την αχλή με τη σχέση που θα μπορούσε να έχει η συγκεκριμένη προτίμηση με τον Αλέξη Τσίπρα, ο Στέφανος Κασσελάκης τόνισε ότι μεγάλωσε Παναθηναϊκός.

Αναλυτικά, ο Στέφανος Κασσελάκης δήλωσε: «Λοιπόν, να το ξεκαθαρίσουμε… Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Απλά μεγάλωσα όντως Παναθηναϊκός».