Ολυμπιακός πέρασε δια...περιπάτου από τους Ζωσιμάδες, επικρατώντας του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0 για την 7η αγωνιστική της Super League με τον Ποντένσε απόλυτο πρωταγωνιστή. αφού “καθάρισε” από νωρίς το παιχνίδι για τους "ερυθρόλευκους".

Το "φιλμ" του ματς

Ο Ολυμπιακός ήταν εξαιρετικός στα Γιάννενα και από το ξεκίνημα του αγώνα φρόντισε να δείξει στους γηπεδούχους πιο είναι το "αφεντικό" της αναμέτρησης. Προηγήθηκε στα πρώτα λεπτά με 2-0 χάρη σε γκολ του Ποντένσε, κάνοντας στη συνέχεια διαχείριση του παιχνιδιού, το οποίο μετατράπηκε σε τυπική διαδικασία.





Στις καθυστερήσεις ο Ροντινέι έβαλε τη δική του "αφραγίδα" γράφοντας το τελικό 3-0, με το οποίο ο Ολυμπιακός διατηρήθηκε αήττητος στην κορυφή της βαθμολογίας της Super League, έχοντας διαφορά +5 από τον ΠΑΟΚ και +6 από τον Παναθηναϊκό, οι οποίοι ήρθαν ισόπαλοι νωρίτερα στο γήπεδο της Λεωφόρου.





Oι συνθέσεις

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Κλέιμαν, Σόρια, Τσαούσης, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Λιάσος (61' Μπεγκάλα), Μπιλμπάο, Τζίμας (75' Γκάρο), Ροσέρο (61' Έφορντ), Παμλίδης, Μπάλαν (75' Κόντε)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πασχαλάκης, Ροντινέι, Ντόη, Φρέιρε (46' Πορόσο), Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος, Φορτούνης (46' Γιόβετιτς), Ποντένσε (66' Καρβάλιο), Μπιέλ (84' Αραμπί), Ελ Κααμπί (66' Μασούρας).