Με ένα γκολ του Γερεμέγεφ στο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα, κυριολεκτικά στο τελευταίο δευτερόλεπτο, ο Παναθηναϊκός αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για την έβδομη αγωνιστική της Super League. 

Το ντέρμπι της Λεωφόρου ήταν αρκετά καλό με τέσσερα γκολ, δοκάρια για τις δύο ομάδες, πολλές φάσεις και παράπονα στο τέλος του αγώνα από τους φιλοξενούμενους για κάποια από τα σφυρίγματα του διαιτητή της αναμέτρησης, τα οποία εξέφρασε και με τη λήξη του ματς ο Ραζβάν Λουτσέσκου.





Ο ΠΑΟΚ ήταν έτοιμος να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο διπλό στη Λεωφόρο, αλλά ο Γερεμέγεφ του χάλασε τα σχέδια, σώζοντας τον βαθμό για τον Παναθηναϊκό στην τελευταία φάση του αγώνα με ένα buzzer beater.



Ο Σουηδός επιθετικός, με ιδανική κεφαλιά από κοντά, νίκησε τον Κοτάρσκι και έβγαλε ασπροπρόσωπο τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς του έδωσε την ευκαιρία.

Oι συνθέσεις

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Χουάνκαρ (82' Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν (76' Βιλένα), Παλάσιος (70' Μαντσίνι), Μπερνάρ, Τζούριτσιτς (70' Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (82' Γερεμέγεφ).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπαμπά, Τσιγγάρας (62' Οζντόεφ), Σβαμπ (71' Μεϊτέ), Ζίβκοβιτς, Τάισον, Κωνσταντέλιας (62' Ντεσπόντοφ), Μπράντον Τόμας (72' Σαμάτα).