Οι οπαδοί της Μίλαν έκαναν viral το «Sara perche ti amo», ένα τραγούδι του 1981, από τους Ricchi e Poveri, το οποίο ουδέποτε έχασε το ρυθμό του, αφού από καιρού εις καιρόν ακούγεται ως ένας τόνος που δύναται να φτιάξει τη διάθεση στον ακροατή. 

Οι Μιλανέζοι το εκτόξευσαν σε μια απαράμιλλη, εντελώς τρελή και... ιταλική, συγκέντρωση και άλλο που δεν ήθελε ο διαδικτυακός κόσμος ώστε να το απογειώσει και να το καταστήσει mainstream. Το ίδιο συμβαίνει και με τον ποδοσφαιρικό κόσμο, που κρατά για ίδια χρήση το τραγούδι με τίτλο στα ελληνικά «Ίσως επειδή σ' αγαπώ»









Το μικρόβιό του πέρασε στη Γαλλία, ήρθε στην Ελλάδα, με τους οπαδούς της ΑΕΚ να το τραγουδούν στην «OPAP Arena», παρ' όλα αυτά εκείνοι της Σλάβια Πράγας το πέρασαν, όπως αναμενόταν, σε μια πιο αισθητική διάθεση. Άλλωστε, στην Τσεχία το ποδόσφαιρο αντιμετωπιζόταν πάντα ως φιλοσοφικό και πιο καλλιτεχνικό ζήτημα, με αποτέλεσμα οι οπαδοί της Σλάβια Πράγας να το τραγουδούν υπό τον ήχο ενός βιολιού και ενός σαξοφώνου από δύο γυναίκες μουσικούς, που το ερμήνευσαν στον αγωνιστικό χώρο. 

@slaviapraha Co to zpíváte? > Sarà perché ti amo 🎷🎶🎻🎶 #308derby ♬ original sound - SK Slavia Praha


Το βίντεο έκανε τρελά views και σε αυτήν την περίπτωση και η Σλάβια Πράγας υποσχέθηκε πως θα υπάρχει και συνέχεια...