Η ΚΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε στο ανανεωμένο VIP Lounge του ΣΕΦ τις φανέλες της εφετινής αγωνιστικής περιόδου, με τους Κώστα Παπανικολάου, Τόμας Γουόκαπ και Μουσταφά Φαλ να κάνουν τα... αποκαλυπτήρια των νέων εμφανίσεων (μία με κόκκινες και άσπρες ρίγες, μία λευκή και μία μαύρη).

«Με την ευκαιρία την παρουσίασης της νέας φανέλας, θέλω να ευχηθώ καλή τύχη και υγεία. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε αυτές οι φανέλες να υπάρχουν σε φωτογραφίες και μελλοντικά VIDEO με επιτυχίες. Μου αρέσουν πολύ οι νέες φανέλες, μακάρι να συνοδευτούν με μεγάλες νίκες», είπε αρχικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

«Το να μείνεις στην κορυφή και το ίδιο επίπεδο δεν είναι εύκολο. Χάσαμε τον MVP της EuroLeague, αλλά πήραμε καλούς νέους παίκτες και κρατήσαμε πολύ καλούς παίκτες.

Ο φόρτος είναι ίδιος. Οκτώ μήνες χωρίς day off. Απολαμβάνω τις στιγμές που είμαστε όλοι μαζί σε αυτή την ομάδα. Υπάρχει ένα φοβερό δέσιμο με τον κόσμο. Πουλήσαμε 7.500 διαρκείας, είχαμε πόσα sold-out. Αυτό είναι πιο σημαντικό και από τους τίτλους.

Είναι η χειρότερη προετοιμασία που έχω κάνει. Είχαμε 6 διεθνείς και 2 τραυματίες. Είμαι όμως πολύ αισιόδοξος. Θα παίζουμε ένα αλτρουιστικό μπάσκετ.

Θέλουμε να αμυνόμαστε και να κάνουμε επίθεση όλοι μαζί. Όλοι να νιώθουν σημαντικοί και να περνάει η μπάλα από τα χέρια τους. Αφού χάσαμε έναν παίκτη που ήταν δημιουργικός και βοηθούσε με την κίνηση όπως ο Σάσα, θέλουμε να γίνουμε ακόμα πιο δημιουργικοί και πιο σκληροί στην άμυνα».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παπανικολάου, είπε: «Είναι χαρά μας να βρισκόμαστε σε σε αυτό το χώρο. Ευελπιστούμε να φιλοξενήσει όμορφες στιγμές στο προσεχές μέλλον.

Η μέχρι τώρα συνεργασία με την GSA μπορεί να χαρακτηριστεί επιτυχημένη και γουρλίδικη. Ελπίζουμε να συνεχίσει έτσι και να φέρουμε νέες επιτυχίες».