Ο 38χρονος Λούκα Μόντριτς φαίνεται να έχει ήδη ανανεώσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τουλάχιστον έναν χρόνο ακόμα, αλλά δεν αποκλείεται να ακολουθήσει τους Λιονέλ Μέσι, Τζόρντι Άλμπα και Σέρχιο Μπουσκέτς στο MLS, και πιο συγκεκριμένα στην Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Μόντριτς έχει ήδη κλείσει την πόρτα στην προοπτική της Σαουδικής Αραβίας, εκδηλώνοντας εμφανώς το ενδιαφέρον του να παραμείνει κάτοικος Μαδρίτης για ακόμα έναν χρόνο.

Με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο πολύπειρος μέσος έχει σημειώσει ήδη 495 εμφανίσεις σε επίσημες διοργανώσεις, κατακτώντας συνολικά 23 τρόπαια, μεταξύ των οποίων τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, πέντε Τσάμπιονς Λιγκ και δυο Κύπελλα Ισπανίας.

Έπειτα από επιλογή του προπονητή του, Κάρλος Αντσελότι, να μην τον ξεκινήσει στα δύο πρώτα ματς του πρωταθλήματος, ο Κροάτης φαίνεται έντονα δυσαρεστημένος, σύμφωνα με φήμες στην Ισπανία.

Συγκεκριμένα, υπάρχουν αναφορές σε ισπανικά ΜΜΕ που θέλουν τον Λούκα Μόντριτς να έχει ζητήσει από τον ατζέντη του να του βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι να είναι έτοιμη να αρπάξει αυτή την ευκαιρία και να τον κάνει δικό της από Ιανουάριο.