Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa league και ηττήθηκε με 2-3 από τη Φράιμπουργκ, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να τονίζει στις δηλώσεις του στην Cosmote TV πως η ομάδα του άξιζε να έχει ένα καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτό το ματς.

Όσα είπε ο Μαρτίνεθ:

Για το αν είναι το γεγονός ότι δεν κερδίζει πάντα η καλύτερη ομάδα: «Μας πονάει γιατί στόχος μας ήταν να κερδίσουμε, ωστόσο σήμερα πραγματικά το αποτέλεσμα θα μπορούσε να είναι διαφορετικό, κάναμε λάθη που πληρώνεις στην Ευρώπη. Είχαμε την ευκαιρία για περισσότερα γκολ, χάσαμε ένα παιχνίδι που οι ευκαιρίες πιστεύουμε ότι θα μας έδιναν ένα καλύτερο αποτέλεσμα».

Για τις χαμένες ευκαιρίες: «Ήταν χαμένες ευκαιρίες, στις αρχές του πρώτου μέρους, είχαμε ξεκάθαρη ευκαιρία, θα μπορούσαμε να πάμε στο ημίχρονο με διαφορετικό σκορ. Κάναμε λάθη, τα πληρώνεις, όμως αντισταθήκαμε, προσπαθούσαμε συνεχώς, είχαμε 17 τελικές, ένας μεγάλος αριθμός. Μαθαίνουμε… τα λάθη, οι χαμένες ευκαιρίες, προσπαθήσαμε να κολυμπήσουμε κόντρα στο ρεύμα».

Για τον Έσε και πώς σχολιάζει τη φάση: «Ήταν μία δυσάρεστη στιγμή, έχουμε κάνει δύο αναγκαστικές αλλαγές . Ήταν προφανής η επαφή, έχει σκίσιμο στο μύτη. Ήταν κάτι που μας πείραξε, μας έχει πονέσει το αποτέλεσμα. Την Κυριακή έχουμε σημαντικό παιχνίδι, πρέπει να ανακάμψουμε. Η ομάδα μας έπαιξε ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου».